Ilyen lesz 18 évesen György herceg - magyar grafikus készítette el a portréját

Forrás: AFP -
Mérész Nikolett szívtipró Katalin hercegnő gyerekkor grafikus Vilmos herceg György herceg felnőttkor születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar grafikus készítette el a Sun című brit lap kérésére a nemrég egyéves születésnapját ünneplő legifjabb brit trónörökös felnőtt portréját. Ehhez szülei, Katalin és Vilmos gyerekkori fotóit is felhasználta. Az eredmény ütős lett!

Igazi szívtipró lesz 18 éves korára György herceg. Ezt egy magyar grafikus, Mérész Nikolett különleges portréjából tudjuk, amelyet a Sun közölt. Az alkotó Katalin és Vilmos kiskori fotóit is felhasználva hozta létre a nagykorú György herceget, aki gyönyörű édesanyja kis gödröcskéit és apukája fejformáját örökli majd. Lányok, készüljetek, mert nagyon helyes lesz, ráadásul papája kopaszodását sem örökli majd! IDE kattintva tudjátok megcsodálni!

Forrás: AFP

Nézegess cuki fotókat György hercegről szülinapos galériánkban ITT!

A kis trónörökös egyébként még csak most volt egyéves, de máris történelmet írt. Születésnapja alkalmából bájos fotók jelentek meg róla és családjáról. Természetesen az ünneplés sem maradt el: a Kensington-palotában rendeztek teapartit, ahol Katalinon és Vilmoson kívül egyebek mellett a Middleton nagyszülők, Pippa nagynéni és II. Erzsébet brit uralkodó is jelen volt.

Kíváncsi vagy, hogy nézne ki Katalin és Vilmos 50 év múlva? Kattints IDE és megtudod!

Történelmet írt első születésnapján a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20140723-katalin-es-vilmos-gyermeke-gyorgy-herceg-tortenelmet-irt-elso-szuletesnapjan.htmlElőször fordult elő a brit uralkodóház történetében, hogy a leendő trónörökös első születésnapján mindkét szülője ott lehet. Közben kiderült az is, születése óta csaknem 50 országból küldtek ajándékot György hercegnek. Nem is rossz ahhoz képest, hogy most volt még csak egyéves. Család--Ilyen cuki még nem volt a majdnem egyéves György herceghttp://www.life.hu/csalad/20140720-katalin-es-vilmos-gyermeke-julius-22-en-egyeves-lesz-mar-most-stilusikon.htmlHivatalos fotó látott napvilágot a július 22-én születésnapját ünneplő kis György hercegről. Ha a pletykák igazak, a család jövőre már négyesben ünnepel, ám idén még hárman, no és persze a királyi famíliával partiznak. Kiderült az is, hogyan készülnek a szülinapra. Család--György herceget elbűvölik a pillangók - Újabb bájos fotók jelentek meg születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/csalad/20140722-katalin-es-vilmos-gyereke-gyorgy-herceg-szuletesnapja-alkalmabol-ujabb-fotok-jelentek-meg.htmlKatalin és Vilmos gyermeke július 22-én egyéves lett. Ennek alkalmából újabb hivatalos felvételeken csodálhatjuk meg a cuki herceget.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.