Orlando Bloom már pár évesen is igazi kis szívtipró volt

Selena Gomez kisfiú gyerekkori fotó Miranda Kerr Orlando Bloom Margot Robbie A Gyűrűk Ura gitár akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy férfi kezébe gitár kerül, nő legyen a talpán, aki ellen tud állni neki. Ugyanez a helyzet áll fenn, amikor egy kisfiú veszi ölébe a hangszert – kiváltképp, ha az illető éppen az aprócska Orlando Bloom.

Amióta felbukkant A Gyűrűk Urában, sorban rabolta el a női szíveket Orlando Bloom. Kezdve a világszép ausztrál modellel, Miranda Kerr-rel, akivel 3 év házasság és egy közös gyermek után úgy döntöttek, külön folytatják.

Forrás: AFP/Instagram

Orli azonban nem sokat búslakodott, inkább belevetette magát az élet sűrűjébe: csapta a szelet egy 20 éves modellnek, többször látni lehetett a hamvas Selena Gomezzel, és szerelmes üzenetekkel árasztotta el Margot Robbie-t – aki a bennfentesek szerint jelenlegi párkapcsolata miatt kosarat adott a sztárnak. Nos, a színésznő úgy látszik, nem látta még Orlando kisgyermekkori fotóját – egy ilyen kis Don Juannak, gitárral a kezében (!) ugyan melyik nő tudna ellenállni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.