Vetélytársat kapott Katalin hercegnő! Maxima királyné is cukin grimaszol

Forrás: NORTHFOTO -
Katalin hercegnő Maxima holland királyné Katalin hercegné grimaszolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt kell mondjuk, az európai uralkodóházak nőtagjai jó fejek. Nemcsak vagányan öltözködnek, mindig csinosak és szépek, hanem őszinték és viccesek is. Katalin hercegnő után újabb grimaszarisztokratát mutathatunk be. Íme, Maxima holland királyné és arcai.

Maxima királyné villámlátogatást tett Groningen és Drenthe tartományban, amikor a fotók készültek róla. Katalin hercegnéhez hasonlóan ő is elképesztő arcokat tud vágni.

Upsz, összeszorítja a száját:

Forrás: NORTHFOTO

És ez a fej micsoda?

Forrás: NORTHFOTO

Aztán elneveti magát:

Forrás: NORTHFOTO

Maxima, a stílusikon

Nem olyan sovány, mint Katalin vagy Letícia, de ugyanolyan jól öltözik, mint "kolléganői". Szerepelt már a Vogue címlapján, a világ legnagyobb államfői pedig megőrülnek érte. Maxima holland királyné stílusa nagyszerű, változatos, az pedig nagyon szimpatikus, hogy nőies és bájos. Meglestük, hogyan divatozott a királyné 2014-ben - és azt is eláruljuk, mit tanulhatsz tőle.

Ha nem elég a grimaszokból, nézd meg, Katalin hogyan csinálja!

/1501/Katal201518224246Katalin hercegnő videóban szólalt fel a gyermekek védelméérthttp://www.life.hu/csalad/20150216-katalin-hercegno-egy-jotekonysagi-szervezet-videojaban-szolal-fel-a-gyermekek-mentalis-egeszsegenek.htmlVilmos herceg neje ezúttal a gyermekek mentális egészségéért szólalt fel egy jótékonysági kampány videójában.Család--Katalin hercegnő hófehérben hódít - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150213-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-katalin-hercegno-rita-ora-margot-robbie-dakota-johnson.htmlNemcsak Katalin hercegnő, de sokan mások is az örökzöld fehér ruhák mellett tették le a voksukat a héten. Nehéz eldönteni, ki a legcsinosabb, de ezúttal is rád bízzuk a választást. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.TrendOrigoKedves Katalin, tudod, mióta várunk erre a képre?http://www.life.hu/csalad/20150213-katalin-hercegno-vitorlamintas-ruhaban-mutatta-meg-kerekedo-terhespocakjat.htmlA hercegnőt ezúttal Portsmouthba szólította a királyi kötelessége, ahol nem csupán stílusleckéket adott, hanem terhespocakját is megmutatta.Család--Tojás lett Katalin hercegnőbőlhttp://www.life.hu/kult/20150212-katalin-hercegno-kepmasat-festette-ra-egy-tojasra-egy-holland-tojasfesto-muvesz.htmlTiety Entjes-Weij hivatásos tojásfestő művész, aki ezúttal a brit hercegnő képmását örökítette meg tojáshéjon.Kult--Hová lettek a színek, a minták, az izgalom? Katalin stílust váltott 2. terhessége alatthttp://www.life.hu/trend/20150203-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-igy-oltozott-az-elso-es-a-masodik-terhessege-alatt.htmlHogy öltözzön egy kismama, aki történetesen még hercegnő is? Jöhetnek a színek, a szebbnél szebb árnyalatok, vagy jobb a biztonsági játéknál, a feketénél, a barnánál maradni? Katalin hercegnő stílusát vettük górcső alá Szemes Nóra személyi stylisttal, és megnéztük, miben is változott a stílusa az első és a második terhessége alatt. TrendAFPTökéletes sminkek, néha-néha egy baki - górcső alatt Katalin hercegnő sminkjeihttp://www.life.hu/trend/20150202-katalin-hercegno-sminktrukkjei-mi-az-amit-maskepp-kene-csinalni-larion-oscar-tippjei.htmlKatalin nemcsak a ruhaválasztás terén tudatos, de a sminkelésben is otthon van. Az esküvője előtt is sminkmester tanította meg arra, hogyan hangsúlyozza, amit kell, így a nagy napra állítólag nem is fogadott szakembert. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük, mi az, amit érdemes ellesnünk Katalintól, és mi az, amit ő esetleg másképp csinálna. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.