alkoholfüggőség drogprobléma Lindsay Lohan ittas vezetés teljesítés börtön közmunka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő-színésznőnek május végéig kellene teljesítenie azt a 125 óra közmunkát, amelyből ez idáig alig 20 órát abszolvált. Emiatt pedig ismét börtön várhat rá.

Lindsay Lohan nem veszi elég komolyan a rá kiszabott közmunkát. Ami azt illeti, olyannyira nem, hogy akár egy letartóztatás is várhat rá, amint visszatér az Egyesült Királyságból az Egyesült Államokba.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

A TMZ információi szerint a botrányhősnő-színésznő eddig kevesebb mint 20 órát teljesített abból a közmunkából, amelynek a bíróság előírása szerint 125 órának kellene lennie legkésőbb május 28-ig. A 28 éves sztár kedden bizonyításképp jelentkezett be egy irodai asztal mögül, ahol a képaláírás szerint éppen közmunkáját teljesítette.

A korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdő Lindsayt 2012-ben kapták el a rendőrök „felelőtlen vezetésért," amely miatt eredetileg 240 óra közösségi munkát szabtak ki rá, ezt csökkentették később 125 órára.

Velük feküdt le Lindsay Lohan

Nem egy sztár akadt a színésznő skalpjai között - a Lindsay egyik közeli ismerőse által kiszivárogtatott pasilistáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.