Depresszió miatt hagyta el társa a nőt, aki gyermekével együtt lett öngyilkos

Forrás: Thinkstock -
depresszió öngyilkos öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy hete történt a szörnyű tragédia: egy anya kiugrott másfél éves kislányával együtt a 16. emeletről. Mindketten életüket vesztették. Több találgatás is megjelent az öngyilkosság okáról, a legújabb információ szerint élettársa depresszió miatt hagyta el a nőt.

A nő, és élettársának kapcsolata megromlott, a férfi külön próbált új életet kezdeni. Egyes híresztelések szerint el is akarta venni a kislányt édesanyjától, de egy a férfihez közel álló ismerős cáfolja ezeket az információkat.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Rengeteg valótlan dolog jelent meg az apával kapcsolatban. Az anya ismerősei azt sugallják, hogy a férfi rossz apuka volt, aki nem elég, hogy anyagilag nem támogatta a kislányát, még azzal is fenyegetőzött: elveszi anyukájától a gyermeket. Ez egyszerűen nem igaz.

Azért jött el, mert a nő depressziója miatt elhidegültek egymástól.

A kislányával kapcsolatban pedig csupán azt szerette volna, hogy meghatározott időközönként láthassa. Rajongott a kislányáért, soha nem okozott volna neki fájdalmat" – mondta a Borsnak a férfi ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.