Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem meglepő, hogy Meghan Markle lakása szuperelegáns. Ráadásul úgy tűnik, Harry herceg kedvese imádja a kutyákat.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a 35 éves színésznő nem volt ott Pippa Middleton esküvőjén, de aztán kiderült, hogy Meghan Markle a templomban nem, de a bulin már ott lehetett. Ez persze nem is meglepő, hiszen májusban mérföldkőhöz érkezett Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata, először mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, hivatalosan is felvállalva ezzel kapcsolatukat.

Harry herceg és barátnője, Meghan Markle Forrás: Northfoto

Most pedig az amerikai színésznő torinói luxusotthonába engedett betekintést, pár képkocka erejéig:

Kíváncsi vagy Pippa Middleton nászútjának első lesifotóira is? Akkor kattints ide!

John F. Kennedy családi luxusotthona eladó; az elnök és felesége terveztékhttp://www.life.hu/otthon/20170526-john-f-kennedy-luxusotthona-elado-az-elnok-es-felesege-terveztek.htmlJackie Kennedy stílusához senkié sem hasonlítható. Ízlése kifinomult, klasszikus és kifogástalan volt. Ez pedig nem csupán a ruhatárára, hanem férjével, John F. Kennedy-vel közösen tervezett házukra is igaz. Sajnos, csupán két hétvégét töltöttek itt, mielőtt az elnök - épp ma 100 éve - merénylet áldozata lett, de mi most bepillanthatunk ebbe a csodás kis családi fészekbe. OtthonOrigoErotikus műkincseket gyűjt Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170528-erotikus-mukincseket-gyujt-friderikusz-sandor-otthonaban.htmlSok milliót hajlandó fizetni egy-egy erotikus műalkotásért Friderikusz Sándor. Otthon--Úttörő enteriőrök, amelyeket nők álmodtak meg az otthonukbahttp://www.life.hu/otthon/20170524-uttoro-enteriorok-amelyeket-nok-almodtak-meg-az-otthonaikba.htmlNők, akik a maguk módján mind formálták korukat - művészek, írók, divatikonok -, erősek voltak és tudatosak. Különböző életet éltek, a világot is másként látták, mégis van bennük valami közös; egyedi, stílusos és úttörő enteriőröket alkottak saját otthonukban. OtthonOrigoJohnny Depp kiárusítja luxuséletét! Eladó több ingatlana, jachtja és a magánszigete ishttp://www.life.hu/otthon/20170523-johnny-depp-kiarusitja-luxuseletet-elado-tobb-ingatlana-jachtja-maganszigete.htmlA "Karib-tenger kalózai" sztárja korábban már beperelte az üzletvezetőit, mivel szerinte rosszul gazdálkodtak a vagyonával. Ezzel szemben Joel és Robert Mandel azt állította, hogy Depp "extravagáns és extrém" életmódja tehet a jelenlegi anyagi helyzetéről. Csak ingatlanvásárlásra 75 millió dollárt költött – a fenntartásukról nem is beszélve. Otthon--Ebben a csodás házban él Selena Gomez: Fotó!http://www.life.hu/otthon/20170525-selena-gomez-megmutatta-fenyuzo-otthonat.htmlA fiatal énekesnő még sosem tett ilyet korábban, most viszont bepillantást nyerhetünk az otthonába: ebben a fantasztikus villában él Selena Gomez. Otthon--Így néz ki Kucsera Gáborék új otthona - Videó!http://www.life.hu/otthon/20170525-igy-nez-ki-kucsera-gaborek-uj-otthona.htmlKucsera Gábor családjával eddig egy lakásban lakott, de nemrég elköltöztek egy sokkal impozánsabb otthonba. Még a sportolónak is szoknia kell, hogy új házban lakik! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.