fashion week szépségtrükk smink Rihanna stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő!

Riri tavaly decemberben, egy gálán voksolt erre az igencsak szájhangsúlyos sminkre. A mesés sangriaszínű rúzs tökéletesen passzol a sztár barna bőréhez és sötét hajához. Sőt, bebizonyította azt is, hogy nem mindig kell enyhe szemsmink egy erős rúzs mellé - a tökéletes cicaszem pont megfelelő volt az feltűnő ajkaihoz.

1. Catrice Plum & Base 2. Rimmel Mineralize Skinfinish Soft and Gentle 3. L'Oréal 4. Lash Sensational Maybelline 5. Clinique alapozó 6. Mineralize Skinfinish Soft and Gentle MAC 7. Essence paletta

Így készítsd el!

Az alapozás után igazítsd ki a szemöldöködet. A mozgó szemhéjra egy alap után kerülhet nagyon finoman világos, bézs, fényes vagy metálfényű szemhéjpúder, szemhéjkrém. A fekete tus a smink elmaradhatatlan kelléke: fess magadnak klasszikus cicaszemet - ebből a videóból megtanulhatod, hogyan is kell elkészíteni.

Vékonyan húzd ki a belső szemzugot is fekete szemceruzával, és egy kis fülpiszkálóval lágyíts rajta egy keveset. Vigyél fel egy leheletnyi barna arcpírt az arccsontra, majd jöhet a titkos fegyver: a highlighter. Tegyél a fényes púderből a szemzugba, a szemöldökcsontra és az arccsont felső részére. Koromfekete szempillaspirállal koronázd meg a szemsminkedet. Végül jöhet az ajak: ápoló balzsammal készítsd elő az ajkaidat, majd egy zsebkendővel itasd le a felesleges. Kontúrozz a rúzsoddal megegyező színnel, végül jöhet a sötét színű ajakrúzs. Mivel a smink ezen pontja nagyon feltűnő lesz, fogadd meg Larion Oscar trükkjét, hogy még tartósabb legyen a végeredmény: ,,Egy papírzsepivel leitatom a felesleges réteget, majd egy szétszedett, vékony papírzsepin keresztül lepúderezem az ajkát, a végén pedig jöhet még egy réteg rúzs, így garantáltan tartós lesz" - vallja a sminkester. Végül, hogy még dúsabbnak tűnjenek az ajkaid, vigyél fel egy cseppnyi szájfényt is az alsó és a felső ajakra. Sminkfixáló spray-vel rögzítsd a remekművet.

Life.hu tipp

Nem tudod, milyen színű rúzs illik hozzád? Itt megmutattuk, milyen bőrtípushoz milyen árnyalat passzol!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.