Íme, a legegyszerűbb trükk, ami segít megszabadulni a pattanásoktól

Shutterstock -
arcbőr fokhagyma trükk szépségápolás
A pattanások sokak életét keserítik meg, ám most terjed egy olyan trükk, amivel könnyedén leküzdhetjük ezt a problémát. Habár megesküsznek a hatásosságára, azért így sem szívesen próbálná ki mindenki.

A tökéletes bőrkép iránti igény egyre nagyobb, vagyis az emberek sokféle trükköt kipróbálnak azért, hogy elérjék a kívánt ragyogást. De vajon meddig hajlandóak elmenni? Mostanában terjed egy olyan tanács, amit nem biztos, hogy sokan szívesen megcsinálnának, pedig azok, akik alkalmazzák, esküsznek rá. Ha hajlamos vagy a pattanásokra, akkor lehet, hogy érdemes adni neki egy esélyt.

Szó szerint a legegyszerűbb tipp, amivel ASAP megszabadulhatsz a pattanásoktól" 

- írta erről egy influenszer, Dani Cole. 

fokhagyma
Egy gerezd megoldhatja a bajunkat
Forrás: Shutterstock

Ha pattanásod van, vagy érzed, hogy hamarosan lesz, akkor este próbálj meg lenyelni egy egész gerezd fokhagymát. Belicia Arnold, egy másik influenszer is esküszik a módszerre. Habár ők magukon tapasztalták a trükk hatékonyságát, bizonyíték nincs arra, hogy a fokhagyma csökkentheti a pattanások kialakulásának kockázatát vagy javíthatja a bőr állapotát, azonban tartalmaz olyan összetevőket, amelyek közvetve segíthetnek a bőr egészségének megőrzésében. Ez azonban nem mindenkit győzött meg arról, hogy kipróbálja a szépségápolási trükköt. 

@lifewithmils How i get rid of breakouts asap!! Acne healing guides in bio! #acne #clearacne #acnehealing #healacnenaturally #skincare ♬ original sound - millie mae

Bőrtünetek, melyek cukorbetegségről árulkodnak

A tartósan magas vércukorszint miatt kialakuló bőrbetegségek egyes esetekben a perdiabéteszt, más esetekben a még fel nem ismert, de már kialakult cukorbetegséget jelezhetik.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.