Matthew McConaughey Pharrell Williams David Beckham Calvin Harris Daniel Craig Kanye West Benedict Cumberbatch Chris Hemsworth Bradley Cooper vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a nők, a férfiak is nagyon igyekeznek, hogy a legjobb formájukat hozzák az egész világot lázban tartó vörös szőnyeges eseményeken. Lássuk, kiknek sikerült ez a legjobban 2015-ben!

David Beckham

Elképesztő, hogy a klasszikus elengancia és a rosszfiús külső mennyire összepasszol.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Chris Hemsworth

Imádjuk, hogy ennyire merész, és soha nem a megszokottat hozza. Ez az élénk kék szín, amit a Ultron kora premierjén viselt, keveseknek áll jól: Chris Hemsworth a ritka kivétel.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Calvin Harris

Nem véletlen, hogy Taylor Swift is felfigyelt a dögös dj-re, talán akkor is szürkében volt.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Daniel Craig

James Bond a hamisítatlan brit szuperhős, aki ehhez méltón öltözött fel a legújabb rész premierjére: elegánsan és stílusosan.

Forrás: NORTHFOTO/ Steph / Visual Press Agency

Matthew McConaughey

Soha nem láttunk még sálat ennyire szívdöglesztőnek, mint Matthew McConaughey-n, aki lezser, olaszos stílusban jelent meg a cannes-i filmfesztiválon.

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois

Pharrell Williams

A Happy énekesének vörös szőnyeges öltözékeiben mindig van valami csavar. Ezzel sokszor bizony mellélő, de ez a zakós, farmeros megoldás nagyon vagány lett.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Eddie Redmayne

Nehéz eldönteni, hogy valóban az öltöny vonz-e minket, vagy inkább a tudat, hogy ez a szívdöglesztő férfi átvette aznap a legnagyobbaknak járó Oscar-díjat.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

Kanye West

Ez az bársonyöltöny valszínűleg senki másnak nem állna jól Kim Kardashian férjén kívül, rajta viszont tökéletes. A sál nála is telitalálat.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Zac Efron

Nem is gondoltuk volna, hogy Zac Efron helyet kap majd ebben a válogatásban, de ezzel a szürke összeállítással abszolút meggyőzött minket.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

Bradley Cooper

A sötétkék zakó és a sötétzöld ing, illetve nyakkendő kombinációja csak még sármosabbá és különlegesebbé tették Bradley Coopert.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Andrew Toth

Kinek a stílusa jön be legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.