Megvalósult Harry herceg legrosszabb rémálma - együtt bulizott két exbarátnője

párkapcsolat szerelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érthető módon minden férfi igyekszik elkerülni, hogy exei összefussanak, és róla pletykáljanak. A szerencsésebbek megússzák a dolgot, Harry herceg azonban nem tartozik a mázlisták közé...

A napokban megrendezett Serpentine-partin futott össze Harry eddigi legkomolyabb barátnője, Chelsy Davy és a nagyon jól kikupálódott Cressida Bonas.

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

A lányok beszélgettek is a buliban, és kiderült, a hercegen kívül vannak még közös pontok az életükben. A dél-afrikai Chelsy három évvel idősebb az angol Cressidánál, de mindketten egy iskolába jártak Buckinghamshire-ben, később pedig ugyanazon az egyetemen, csak másik szakon tanultak tovább. Mindketten imádnak utazni, ambíciózusak, szőkék és szemrevalóak. Imádnak táncolni, és ugyanabban az elit körben mozognak, akárcsak a herceg.

Cressida Bonas, Chelsy Davy Forrás: Northfoto

Ha ezek után úgy érzed, te is ilyen lány vagy, akkor jó, ha tudod, neked is van esélyed Vilmos öccsénél!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.