Még nem láthattuk! Vadonatúj sikersorozat indul hamarosan a TV2-n

Forrás: TV2 Sajtószoba -
TV2 török sorozat Fazilet asszony és lányai premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heteken belül egy olyan sorozat lesz látható a TV2-n, amely korábban még sosem került képernyőre Magyarországon!

A Fazilet asszony és lányai február 4-től, minden hétköznap 15:40-kor lesz adásban a TV2-n.

A török sorozat főszereplője az özvegy Fazilet asszony és két lánya, Hazan és Ece. A testvérpár nehezen találja meg a közös hangot pénzéhes édesanyjukkal. A nő ugyanis Ece modell-karrierjével szeretne pénzt keresi és minden álma az, hogy a lányából híres sztár váljon. Eközben Hazanra nem vár ilyen fényes jövő. A sportedzőként dolgozó lány élete azonban fenekestül felfordul, amikor összefut egy jóképű, elkényeztetett és gazdag férfivel, akin rögtön megakad a szeme.

A Fazilet asszony és lányai most lesz először látható magyar nyelven Forrás: TV2 Sajtószoba

A sorozat 2017 és 2018 között volt látható Törökországban. A címszereplőt Nazan Kesal alakítja, a két lányt pedig Deniz Baysal és Afra Saracoglu játsszák. A további szerepekben olyan ismert színészeket találunk mint Caglar Ertugrul (Szerelemben, háborúban és A szerelem csapdájában) és Alp Navruz (Fogd a kezem!).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.