Szexi! Kockahasat villantott a LifeTV jóképű sztárja - Fotó

LifeTv szexi színész Can Yaman sztár kockahas kockahasat villantott Can Yaman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig egyetlen sorozata sem került képernyőre hazánkban a szívtipró török színésznek, Can Yamannak. A sztárt 2020-ban ismerhette meg a magyar közönség, és hamar meghódította a hazai női szíveket is.

Cant olyan sorozatokban láthatták itthon a tévénézők, mint az Álmodozó, az Elsöprő szerelem, a Mr. Wrong és a Derült égből házasság. A szívdöglesztő török sztár azonnal elcsavarta a női nézők fejét, és nemcsak a képernyőn, hanem saját közösségi oldalán sem fél megmutatni izmait.

Can Yaman nem fél megmutatni izmos felsőtestét Forrás: Instagram/CanYaman

A színész jelenleg Olaszországban tölti idejét, ahol saját alapítványának munkáját felügyeli. A jótékonysági szervezet beteg gyermekeken igyekszik segíteni. Nem tudni, mikor tervezi a visszatérést hazájába, és mikor láthatják a rajongók ismét egy török dráma főszerepében.

Ezekért rajongtak anyáink - Sorozatok, amik igazi nosztalgiabombákhttps://www.life.hu/kultura/20211109-ezekert-rajongtak-anyaink-sorozatok-amik-igazi-nosztalgiabombak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.