Szerelem Kiadó Kiralik Ask TV2 Kiralik Ask Szerelem kiadó SuperTV2 török sorozat Kiadó szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnépszerűbb török sorozat hamarosan magyar nyelven is látható lesz a tévéképernyőkön.

A Szerelem kiadó (Kiralik Ask) 2015-ben debütált Törökországban, és nagyon hamar a nézettségi listák élére került. A sorozat két főszerepét a vöröshajú szépség, Elcin Sangu és az akkor még kevéssé ismert, sármos Baris Arduc alakítja.

A történet szerint Defne (Elcin Sangu) kénytelen belemenni egy szerelmi játékba, hogy megmentse teljesen eladósodott bátyját. A feladat merész. A lánynak el kell érnie, hogy a sikeres üzletember, Ömer (Baris Arduc) beleszeressen és hat hónapon belül feleségül vegye. Vajon sikerül a terv és a férfi beleszeret a nőbe? Vagy még előtte a nő esik a férfi csáberejének áldozatául?

A sorozat főszereplői ezzel lettek országosan ismertek Forrás: Twitter/KiralikAskOff

Elcin Sangu nem ismeretlen a hazai közönség számára, mivel szerepelt a Szerelemben, háborúban című drámában a szívtopró török sztár, Kivanc Tatlitug oldalán. A Szerelem kiadó férfi főszerepét alakító Baris Arduc korábban több kisebb szerepet is játszott, de ezzel a humoros drámával lett ismert hazájában.

A Szerelem kiadó január 3-án indul a SuperTV2-n és hétköznap esténként lesz látható.

Az első ajánlót ide kattintva nézhetitek meg.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.