Megvan, kik játsszák Vilmos herceg és Kate Middleton szerepét A korona 6. évadában

szerep sorozat színész The Crown Kate Middleton A Korona Netflix Vilmos herceg casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinédzser Rufus Kampa játssza a 15 éves Vilmos herceg szerepét, míg Ed McVey a fiatal felnőtt herceg szerepében lesz látható. Kate Middletont Meg Bellamy kapta. Mindhármuknak ez lesz az első sorozatszerepük.

Kampa azokban az epizódokban szerepel majd, amelyek azt mutatják be, hogyan birkózott meg a brit királyi család Diana walesi hercegnő 1997 augusztusában történt tragikus halálával.

McVey annak az időszaknak a hercegét játssza, amikor Vilmos és Kate megismerkedtek a skóciai St Andrews Egyetemen, ahol 2001-ben mindketten művészettörténetet tanultak.

A Kate-et alakító Meg Bellamy valódi újoncnak számít, eddigi pályafutása amatőr színjátszásból- és filmkészítésből állt.

Harry herceg szerepére egyelőre nem találták meg a megfelelő színészt.

A 6. évad forgatását még idén elkezdik. Az 5. évad pedig novemberben kerül a Netflix kínálatába, melyben Erzsébet királynőt Imelda Staunton, Margit hercegnőt Lesley Manville, Fülöp herceget Jonathan Pryce, Diana hercegnő Elizabeth Debicki, Károlyt pedig Dominic West alakítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.