Meghan és Harry nem látogatják meg a királynőt, hiába érkeznek újra Európába

Forrás: AFP -
királyi család látogatás Meghan Markle turné Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár héttel ezelőtt úgy tűnt, enyhül Harry és nagymamája, II. Erzsébet kapcsolata. A rokonság viszonya azután romlott meg, hogy Diána és Károly legkisebb gyermeke feleségével együtt elhagyta a királyi családot és az Egyesült Államokba költöztek.

Harry és Meghan népszerűsége az Oprah Winfrey-nek adott interjú után meredek zuhanásba kezdett, és az azóta eltelt évek során sem sikerült visszatornázniuk magukat. Nemcsak a brit alattvalók, de a királynő sem nézte jó szemmel, hogy kiteregették a szennyest. A kapcsolat ráadásul tovább mérgesedhetett, amikor kiderült, hogy Meghan nem szeretne kislányával Amerikán kívülre utazni, így a királynő sokáig nem láthatta a kisbabát.

A jég végül II. Erzsébet platinajubileumának alkalmából tört meg, amikor a királynő fogadta Harryt, kedvesét és gyermekeit, ám az uralkodó nem engedte, hogy a találkozás során fotó készüljön.

Forrás: AFP

Most mégis úgy tűnik, hogy teljesen nem jött helyre Harry és Meghan kapcsolata a királynővel, mivel rövid európai turnéjuk során nem látogatják meg a 96 éves Erzsébetet. Az uralkodó az egészségi állapota miatt egyre nehezebben mozog, egyre több hivatalos feladatát adja át a családtagjainak, és jelenleg is a korona skót birtokán, a Balmoral kastélyban tölti mindennapjait. Ezen a helyen utoljára 2018-ban járt a hercegi pár.

Harry és Meghan szeptemberi európai körútja érinti Manchestert, Düsseldorfot és a windsori Frogmore Cottage-ot, de a DailyMail információi szerint kihagyják Balmoralt, így most nem találkoznak II. Erzsébettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.