Hatalmas boldogság: 2 évesek lettek Rúzsa Magdi hármas ikrei

Forrás: Rúzsa Magdi -
család Rúzsa Magdi hármas ikrek születésnap
Rúzsa Magdi Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogyan ünnepelték a hármas ikrek második születésnapját: nagyon gyorsan telik az idő.

Rúzsa Magdi megmutatta követőinek, hogyan ünnepelték a hármas ikrek második születésnapját. "Csoda napunk! 2 évesek lettek a manóink. Jó volt látni a boldogságukat" - írta az énekesnő a megosztott fotóhoz. Keve, Zaki és Lujzi 2022 februárjának elején születtek meg, azóta aranyozzák be a család minden napját.

Édesanyjuk mellett ők is gyorsan az ország kedvencei lettek, bár ez érthető is, mert ritkaságszámba megy, ha egy ismert embernek ikrei születnek, pláne, ha rögtön hármas ikrek - írja a Bors. Magdi pedig időről időre meg is oszt a gyerekek életéből néhány kedves pillanatot a követőivel: láthattuk már, hogyan főznek együtt és azt is, hogyan indult el egy utazásra a népes család. 

Rúzsa Magdi megmutatta ritkán látott férjét: Teneriféről posztoltak

Rúzsa Magdi nagyon vigyáz a magánéletére: a férjéről különösen ritkán posztol, a gyerekei arcát pedig még egyáltalán nem láthattuk. Nemrég azonban kitett egy közös fotót, amelyen férjével látható.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.