Cuki videó! Megmutatta, hogyan főz hármasikreivel Rúzsa Magdi

Forrás: https://www.instagram.com/ruzsamagdolna/ -
Rúzsa Magdi Lujza Keve Zalán konyha
Rúzsa Magdi a közösségi oldalán mutatta meg, hogyan készülnek a finomságok a konyhájában mióta hármasikrei is segítenek neki.

Rúzsa Magdi hármasikrei tavaly februárban látták meg a napvilágot: Lujza, Keve és Zalán, akikről édesanyja néhány alkalommal osztott már meg fotót a közösségi oldalán.

Az énekesnő most egy nagyon cuki felvételt osztott meg arról, hogyan főzőcskézik hármaiskrei segítségével a konyhában. A videóban látható, ahogy az egyik pici, Zalán egy játék gereblyével próbálja megkavarni a krumplit és a karfiolt, amit anyukája viccesen meg is jegyez.

Rúzsa Magdi élete hármasikrei megszületésével lett teljes, Lujza Keve és Zalán bearanyozzák a szüleik mindennapjait. Az énekesnő az utóbbi hónapokban igyekszik minden pillanatát a családjával tölteni és ha csak egy rövid időre is, a hétvégén szakad ki egy kicsit az otthoni létből, amikor koncertezni megy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.