Vilmos herceg nagy bejelentést tett, és ezzel Katalin hercegné állapotára is utalt

Vilmos herceg
Getty Images - Max Mumby/Indigo
brit királyi család bejelentés katalin hercegné Vilmos herceg
Vilmos herceg bejelentette, hogy visszatér a királyi szolgálatba, ebből pedig arra következtethetünk, hogy Katalin hercegné kezelése jól halad, állapota javul.

A walesi hercegi pár az elmúlt négy hetet a sandringhami Anmer Hall-i otthonukban töltötte, miután Katalin hercegné bejelentette, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Most azonban Vilmos herceg megerősítette, hogy visszatér elfoglaltságaihoz, és a Kensington palota azt is közölte, mikor lesz az első nyilvános megjelenése. A walesi herceg csütörtökön Surreybe látogat, ahol egy élelmiszerfelesleg-újraelosztó jótékonysági szervezet munkáját nézi meg. Majd egy nyugat-londoni ifjúsági központot, amely rendszeresen kap élelmiszert a Surplus to Suppertől, és meghallgatja, hogyan segít ez a kezdeményezés a helyi fiatalokon.

Bizakodásra ad okot, hogy Vilmos herceg újra munkába áll, ugyanis ez azt is jelenti, hogy Katalin hercegné kezelésében minden a terv szerint halad, és a háromgyermekes édesanya elég erős ahhoz, hogy a gyermekeit ellássa.

Márciusban a 42 éves walesi hercegnő egy érzelmes videóüzenetben árulta el, hogy rákos megbetegedéssel kezelik, amelyet egy nagyobb hasi műtétet követő utóvizsgálatok során fedeztek fel nála. Vilmos herceg és Katalin a bejelentést követően kihagyták a húsvétvasárnapi istentiszteletet a windsori kastély Szent György-kápolnájában. Hogy a hercegné mikor tér vissza a feladataihoz, egyelőre nem tudni, videójában annyit mondott, hogy a közeljövőben szeretne a családjára és a gyógyulásra koncentrálni. 

A Kensington-palota nagyon sokáig nem árult el semmit Katalin hercegné hasi műtétjével kapcsolatban, emiatt pedig egyre több pletyka kapott szárnyra. A legvadabbak közé tartozott az, hogy mivel Katalin nem akar visszatérni királyi kötelezettségeihez, a herceg Lady Rose Hanburyvel vigasztalódik, akivel már korábban is hírbe hozták. Rose Hanburyről ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.