Ki az a Rose Hanbury, akinek állítólag viszonya van Vilmos herceggel?

pletyka rose hanbury katalin hercegné Vilmos herceg viszony
Újra felröppentek a pletykák, hogy Vilmos hercegnek viszonya van Lady Rose Hanburyvel, és ennek köze lehet Katalin hercegné állapotához.

2024 januárjában a Kensington-palota bejelentette, hogy a walesi hercegnő hasi műtéten esett át, és húsvétig nem mutatkozik a nyilvánosság előtt. Katalin betegségével kapcsolatban a palota szinte semmit sem árult el, emiatt pedig egyre több pletyka kapott szárnyra. A helyzet akkor csúcsosodott ki, amikor Katalin közzétett egy retusált anyák napi fotót. A hercegi párt nagyon sokan bírálták az erősen szerkesztett kép miatt, ezért Katalin bocsánatot kért. Az összeesküvés elméletek születésének ez sem szabott gátat: Vilmos herceget a jegygyűrűje nélkül látták és mivel Katalin továbbra is távol akar maradni a nyilvánosságtól, felmerült, hogy a brit trón várományosának ismét viszonya van Lady Rose Hanburyvel.

Rose Hanbury, Vilmos herceg állítólagos szeretője
Lady Rose Hanbury
Forrás: Getty Images

Ki az a Rose Hanbury?

Rose 1984. március 15-én született, Timothy Hanbury webdesigner és Emma Hanbury divattervező lánya. Édesanyja Lady Elizabeth Longman unokája, aki szoros kapcsolatban állt II. Erzsébet királynővel. Longman még koszorúslány is volt a néhai királynő és Fülöp herceg 1947-es esküvőjén. Rose korábban modellkedett, 23 évesen szerződött a Storm ügynökséghez, de Michael Gove konzervatív politikus mellett is dolgozott egy ideig.

Lady Rose Hanbury modellként
Lady Rose Hanbury egy divatbemutatón karrierje kezdetén
Forrás: Northfoto

Milyen kapcsolatban állt Rose Hanbury Vilmos herceggel és Katalinnal?

Rose szoros barátságot ápolt Vilmossal és Katalinnal, részt vett az esküvőjükön is. 2019-ben röppentek fel először a pletykák, hogy Rose és Vilmos között lehet valami. Az In Touch arról számolt be, hogy Vilmos lépett félre Hanburyvel, amikor Middleton terhes volt harmadik gyermekükkel, Louis-szal. Vilmosról és Rose-ról fotók is készültek, emiatt vitáktól volt hangos a palota. katalin arra kérte férjét, hogy szakítson meg a nővel minden kapcsolatot.
A viszonyról Omid Scobie "Végjáték" című könyvében is szó esik, bár a brit újságíró azt írta, hogy szerinte ez csupán pletyka.

Sem Rose, sem Vilmos nem foglalkozott a pletykákkal, de a leendő király ügyvédje 2019-ben azt mondta a Daily Beastnek, hogy az állítások "hamisak és rendkívül károsak".

Rose Hanbury családja

2009 júniusában Rose hozzáment David Cholmondeleyhez, Cholmondeley 7. márkájához a londoni Chelsea Town Hallban - két nappal az eljegyzésük bejelentése után. Azóta három gyermekük született: 2009 októberében Rose ikerfiúknak adott életet, 2016 márciusában pedig egy kislányt hozott világra. A család norfolki birtokukon, Houghton Hallban lakik, amely nem messze van Vilmos és Middleton birtokától, Anmer Halltól - írja a Page Six.

Lady Rose Hanbury és férje, David Cholmondeley
Lady Rose Hanbury és férje, David Cholmondeley
Forrás: Northfoto

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.