Nem viszi nyaralni gyerekeit Gesztesi Károly

színész Gesztesi Károly nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sok ideje marad majd Gesztesi Károlynak a nyaralásra, hisz annak ellenére sok a munkája, hogy nem játszik már a Jóban, Rosszban napi sorozatban. Így gyerekei nem reménykedhetnek abban, hogy édesapjukkal forró napokat töltsenek el valamely homokos tengerparton.

Gesztesi Károly hiába szeretne csemetéivel nyaralni menni, nem tudja megtenni. A közkedvelt színész legfeljebb csak hosszú hétvégeket tud beiktatni programjába, ahová viszont minden gyermekét meghívja.

Forrás: Aquaworldresort.

"Sok a munkám, legfeljebb arra jut időm, hogy egy-egy hosszú hétvégét a családommal, a gyerekeimmel töltsek. Ezt viszont elég nehéz megszervezni. Ilyenkor szinte egy egész panziót ki kell bérelnünk, annyian vagyunk, ha minden gyermekemet és az édesanyjukat, nagyszülőket is vendégül szeretném látni a családi weekendre. A hétvégén sikerült egy pár órára belekóstolnunk a nyárba, csökkentett létszámban fürdőztünk egy fővárosi szállodához tartozó, hatalmas víziparkban mulattunk nyolcan, nagyszülőkkel"- nevetett a színész.

Gesztesi a nyarat főleg saját filmjének előkészületeivel tölti, Augusztusra tervezték az akcióvígjáték forgatását, de a vezető operatőr, Gulyás Buda ősszel pont egy másik filmben kezd el dolgozni, így elhalasztják a projektet.

"Valószínűleg májusban tudjuk csak elkezdeni a "Ha eljön a jeges" munkacímű filmemet, amelyet Bujtor István emlékére írtunk, és a Balaton-felvidéken játszódik, a sümegi várnál. Tervezett főszereplői pedig Stohl András, Fenyő Iván, Gáti Oszkár, Száraz Dénes, a nemrég könyvet kiadott Damu Roland és jómagam, a női főszereplőt nem tudjuk még" – magyarázta Gesztesi.

Tücsi imádja a tengert, de nem mer bemenni a Balatonba!http://www.life.hu/bulvar/20150630-aryee-claudia-tucsi-a-sportklub-hiradosa-megvadult-a-tengerparton.htmlNem tudja elképzelni a nyarat víz nélkül Tücsi, pedig gyerekkorából kifejezetten rossz élményt hordoz magával a vízparti strandolásról. A műtőasztalon kötött ki egy kellemes, nyári fürdőzés után.TV + BulvárOrigoNem kell a színháznak Szabó Győző kisportolt testehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-nem-kell-a-thalis-szinhaznak-szabo-gyozo-kisportolt-teste.htmlNem éppen a kigyúrt, jó testű színészek a kapósak a Thália színházban. Szabó Győző azért kapott szerepet, mert lassanként eltűnnek a kockák a hasáról.TV + BulvárOrigoVölgyesi Gabi: Ádámmal a kapcsolatunkat el nem tudom képzelni a zenekar nélkül http://www.life.hu/bulvar/20150630-volgyesi-gabi-adammal-a-kapcsolatunkat-el-nem-tudom-kepzelni-a-zenekar-a-unique-nelkul.htmlVölgyesi Gabi, a Unique együttes énekesnője komoly döntést hozott, amikor beengedte a kamerákat az életébe. Így már nemcsak a sugárzó, szőke dívát láthatjuk, aki a színpadon elvarázsolja közönségét, hanem a kétgyermekes édesanyát is megismerhetjük. TV + Bulvár--Karcsú derékkal várja ötvenedik születésnapját Csomor Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-karcsu-derekkal-varja-otvenedik-szuletesnapjat-csomor-csilla.htmlCsodásan néz ki Csomor Csilla. Bár nemrégiben néhány epizód erejéig visszatért a Barátok közt kulisszái közé, a színésznő nem keresi a rivaldafényt. De valamit mindig tervez és mindig kitűz valami célt maga elé!TV + Bulvár--Így még nem láttad Stohl Andrást! Apaszerepben is remekel a színész!http://www.life.hu/bulvar/20150629-stohl-andras-kislanyaval-franciskaval-kezdte-a-nyarat.htmlStohl Andrást ritkán látható apaszerepben. A botrányairól és kíváló alakításairól közismert színész megmutatta, milyen is az, ha apaszerepben tűnik fel.TV + Bulvár--Több millió forint ütheti Damu Roland markáthttp://www.life.hu/bulvar/20150701-tobb-millio-forint-utheti-damu-roland-markat.htmlFilmfőszerepet ajánlottak a színésznek. A mulatós énekes szerint Damut rendesen megfizetikTV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.