Hú de ciki! Christina Aguilera durván lerészegedett

Forrás: AFP/Kimberly White -
karácsony parti Christina Aguilera nyilvános részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy karácsonyi partira volt hivatalos az énekesnő, aki fellépése után annyira leitta magát, hogy a karácsonyfát is majdnem feldöntötte.

Nem ez az első eset, hogy Christina Aguilera nem érzi a kontrollt, és többet iszik a kelleténél. 2011-ben a pletykák szerint szinte beájult Jeremy Renner ágya alá, de ugyanebben az évben nyilvánosan is rajtakapták tökrészegen, amiért le is tartóztatták.

Forrás: AFP/Kimberly White

Christina Aguilera néhány napja XTina Seth McFarlane karácsonyi partijára volt hivatalos, ahol a színpadon szerencsére még minden rendben ment, az utána lévő bulin azonban elég cikisen videlkedett az énekesnő. A szemtanúk szerint végül a párja és egyik barátnője támogatta ki a partiról a hírességet, aki kishíján feldöntötte a karácsonyfát is.

Christina Aguilera: Apám erőszakossága elől menekültem a zenébe

Az énekesnő is elszenvedte kislányként a családon belüli erőszakot: apja őt és az anyját is verte és lelkileg terrorizálta őket. Megdöbbentő vallomás!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.