Most a legmenőbb focista pasit fogni! Íme, a celeblányok trófeái!

exbarát Dukai Regina szerelem Konta Barbara Zimány Linda Kiss Ramóna Dér Heni szakítás futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs az egyik legendás páros, akik ugyan már rég szakítottak, de még mindig a köztudatban van az egykori lávsztori. De nem a szőkeség az egyetlen, aki focista exbaráttal büszkélkedhet.

Zimány Linda se vele, se nélküle kapcsolata Dzsudzsák Balázzsal eltartott egy darabig. A modell focistafeleségeket meghazudtolva próbált mindenben kedvese kedvében járni. Aztán valami történt, és szakítás lett a kapcsolat vége. Egy ideig a bulvársajtó még látni vélte együtt a fiatalokat, majd miután Linda Amerikában kalandozott, biztosra vehető volt, hogy vége a románcnak. A modell jelenleg Kedves Ferenc oldalán találta meg a boldogságot, Balázs pedig azóta a magánéletét féltve őrzi.

Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs Forrás: Life.hu, MTI/Czeglédi Zsolt

Dukai Regina hosszú ideig alkotott egy párt Feczesin Róberttel, és remekül mutattak együtt, ám egyszer csak vége lett a szerelemnek. A modell nemrég újra egy focistával összebújva szelfizett, hiszen új párja, Batik Bence a Fradi futballistája. Neki tehát bejönnek a sportos férfiak.

Dukai Regina és Batik Bence Forrás: Facebook/Dukai Regina

2014 nyarán az FTC focistája, Laczkó Zsolt feleségül vette a magyar modellt, Tóth Laurát. Tehát van remény, hogy lehet tartós a furballista-modell kombó.

Kiss Ramóna, a Barátok közt sztárja öt és fél évig volt együtt Tóth Norbert focistával, de kapcsolatuk nagy próbatételeknek volt kitéve. Míg a színésznőt lefoglalták a sorozat forgatásai és egyéb színházi szerepei, addig kedvese Pápára szerződött. A távkapcsolat nem tett jót a fiataloknak és szakítás lett a vége.

Kiss Ramóna Forrás: Nagy Botond

A Barátok közt egy másik szereplőjének, Konta Barbarának sem volt szerencséje focista férjével, a csalási ügybe keveredett Németh Norberttel, ugyanis 2014-ben beadták a válókeresetet.

Dér Heni négy évig alkotott egy párt a futballista Vincze Gáborral, akivel már az eljegyzést is megejtették. Ám tavaly nyáron mégis szakított a pár, akkor Heni így nyilatkozott: „Rá kellett ébrednünk arra, hogy bármennyire is szeretjük egymást, képtelenek vagyunk együtt élni, hiszen teljesen más az értékrendünk. Valószínű, hogy a köztünk lévő tíz év korkülönbség is hozzájárult a szakításunkhoz.”

Dér Heni és Vincze Gábor Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.