műsorvezető Liptai Claudia álom kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető szinte szárnyal a boldogságtól, hiszen egy olyan dolog vált valóra, amely már régóta a tervei között szerepelt. 

Liptai Claudia a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal, hogy a napokban egy régi álma teljesült. A sztár nem tétlenkedik, hiszen a babavárás mellett is aktívan dolgozik. Szeptemberben egy teljesen új projektbe vághat bele, amelyet mindenképp meg szeretett volna osztani a követőivel.

A TV2 műsorvezetőjének nincs oka panaszra, hiszen az elmúlt egy évben szinte csak jó híreket olvashattunk róla: már hónapok óta nagy a szerelem közte és új párja, Pataki Ádám között, sőt már úton van a második gyermeke is.

Pihenőre megy Tatár Csilla, már keresik az utódját!http://www.life.hu/sztarok/20160722-tatar-csilla-osztol-nem-fogja-vezetni-a-magyarorszag-szeretlek-cimu-musort.htmlKeresik Tatár Csilla utódját, maga a műsorvezető is részt vett a válogatón, és még a kisfia is ott volt. Ősztől pihenésre készül Csilla, ezért nem ő fogja vezeti a Magyarország, szeretlek! című műsort. TV + SztárokOrigoHűha! Falatnyi bikiniben rázza formás popsiját Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-nicole-scherzinger-ibizan-bulizik.htmlAz énekesnő láthatóan remekül érzi magát Ibizán. TV + SztárokOrigoA Született feleségek sztárja alig félév után válikhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-a-szuletett-felesegek-sztarja-titokban-hazasodott-de-felev-utan-mar-valnak.htmlA Született feleségek Edie-je decemberben házasodott össze a szerelmével, de alig félévvel később már be is nyújtották a válókeresetet. TV + Sztárok--Tolvai Reni különleges technikával oldja a stresszthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-tolvai-reni-megosztotta-kulonleges-modszeret-amivel-a-stresszt-oldja-a-viva-masodik-randi-cimu.htmlVan, aki a legkínosabb helyzetekből is nevetve vágja ki magát, míg más szó szerint elmenekül egy cikis szituációból. A Második Randi következő civil szereplője az utóbbi csoporthoz tartozik: a szorongásának leküzdésében Iszak Eszti és sztárvendége, Tolvai Reni segített neki. Az énekesnő egy különleges feszültségoldó technikát tanított Vikinek. TV + SztárokOrigoA nap fénypontja: Erdélyi Mónika búvárszemüvegben mókázikhttp://www.life.hu/sztarok/20160720-erdelyi-monika-buvarszemuvegben-mokazik.htmlA műsorvezető egy teljesen új arcát mutatta meg a Facebookon: egy vicces képpel lepte meg rajongóit. TV + Sztárok--Újra forog a Barátok közt - Így örül a munkának Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160719-kiss-ramona-vicces-videoja-ujra-forog-a-baratok-kozt.htmlJúlius második felében ismét összeállt a sorozat stábja, ennek pedig a színésznő láthatóan nagyon örül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.