Szabó Zsófi lakodalma: nézd meg, milyen fényűző volt az esküvő

lakodalom esküvő Szabó Zsófi feleség Kis Zsolt férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és szerelme, Kis Zsolt régóta tervezték már, hogy összeházasodnak, ám bokros teendőik miatt sokáig nem tudtak időpontot találni a menyegzőre. A hétvégén azonban összekötötték az életüket és egy fenséges lakodalmat tartottak! Azóta pedig szerelmes férjként és feleségként élik mindennapjaikat.

Hatalmas, csaknem világraszóló lakodalmat tartott Kis Zsolt és Szabó Zsófi. Régóta tervezték a menyegzőt, de csak most hétvégén sikerült megtartaniuk, gyors szervezés után. A lakodalmon azonban egyáltalán nem látszott, hogy nem volt sok idejük a tervezésre! Gyönyörű helyszínen, rengeteg vendéggel együtt ünnepelték szerelmüket.

Zsófi nem osztott meg túl sok fotót a nagy napjáról, de azért csepegtet a rajongóknak néhány képet, vagy éppen videót. Legutóbb azt mutatta meg, milyen elképesztően gyönyörű díszítésű volt a terem, amelyben a lakodalmat tartották, valamint az esküvői tortáról és a sztárvendégről is mutatott videót.

Zsófi és Zsolti azóta a friss házasok rózsaszínű világát élik, a boldog feleség erről is mutatott egy képet. Látszik, mennyire élvezik, hogy kapcsolatukat hivatalosan is szorosabbra fűzték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.