Kelemen Anna szerelméről és pótgyerekeiről mesélt

Forrás:Facebook -
anyaság Kelemen Anna vidék kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna tényleg kapcsolatban él, hiába jelentek meg arról hírek, hogy ő nem akar maga mellé párt. A playmate vallott kedveséről, és annak gyermekeihez fűződő viszonyáról is.

Igen meglepő kijelentést tett néhány héttel ezelőtt Kelemen Anna. A playmate elújságolta, hogy leköltözött vidékre, és két gyermeket nevel. Nem sokkal ezután azonban egy merőben más nyilatkozatot olvashattunk tőle, mégpedig azt, hogy ő nem keres kapcsolatot, mert nem elég alkalmazkodó. Kelemen Anna újabb interjúban öntött tiszta vizet a pohárba: valóban párjával él, de a szerelem nem borította el az agyát.

Forrás:Facebook

"Igazából, tény, hogy meg vagyok érintve érzelmileg, de én szeretem az agyamat megtartani" - mondta Anna, aki elárulta a későbbi tervei között sem szerepel az anyaság, de ezt az élethelyzetet sem tervezte, amiben most van. Azt azonban megmagyarázta, hogy miért nem engedi el magát. Huszonévesen akkora csalódás érte, hogy megfogadta, sosem lesz szerelmes. Ám most mégis kapcsolatban él.

"Most ott élek Vácon, tehát itt nagyon nagy változások történtek nálam"

- ismerte be Annácska, aki párjáról is beszélt. "Ő egy 41 éves kétgyerekes apuka, én meg ilyen pótanyuka vagyok. 6 és 9 éves kislányok. Nagyon komoly hisztik vannak az én részemről. De iszonyatos módon tanulok magamról. Mindig igazuk van" - vallotta be az életmódcsatorna műsorában.

Kiderült! Érte rajong Király Viktor - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161018-kiraly-viktor-erte-rajong-ronladinho-foto.htmlA hírességeknek is vannak gyengéi, Király Viktor sem kivétel ez alól. Az énekes azonban olyan mázlista, hogy nem csak távolról csodálhatja a rajongott illetőt, ugyanis a minap együtt bulizott vele. Elkészült a várva várt közös fotó is: így fest Király Viktor és Ronaldinho az éjszakában. TV + SztárokOrigoMegtalálta az igazit? Jennifer Lawrence 21 évvel idősebb pasival randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20161018-jennifer-lawrence-21-evvel-idosebb-pasival-randizik-darren-aronofsky-rendezovel.htmlSok férfival hozták már össze a színésznőt, de Jennifer Lawrence az utóbbi időben nem nagyon tudott felmutatni egyetlen kapcsolatot sem. Azt rebesgetik viszont, hogy ezúttal komoly viszonya van valakivel, méghozzá a 21 évvel idősebb Darren Aronofsky rendezővel. TV + SztárokOrigoBotrány! Perrel fenyegetik Fluor Tomiékathttp://www.life.hu/sztarok/20161018-perrel-fenyegetik-fluor-tomiekat-pecsvaradon-roviditettek-a-fellepest.htmlSzombat este Pácsváradon lépett fel a Wellhello, de a megbeszélt és előre kifizetett 90 perc helyett csak 60 percig tartott a buli. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoNégy éve harcolnak az asszonyok Komár László örökségéérthttp://www.life.hu/sztarok/20161018-negy-eve-harcolnak-az-asszonyok-komar-laszlo-oroksegeert-pert-nyert-az-ozvegy.htmlAnnak ellenére, hogy Komár végrendelkezett, a feleségek mégis harcolnak az örökségért. A pereskedés pedig megakadályozza, hogy végre megejtsék a hagyatéki eljárást. TV + Sztárok--Till Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"http://www.life.hu/sztarok/20161016-till-attila-interju-meg-kell-hagyni-a-szabad-teret-egy-nonek-allitja-a-musorvezeto.htmlA Drágám, add az életed! legújabb évadában Ábel Anita egy új társat kapott. A váltás jól végződött, hiszen Tilla és műsorvezetőtársa hosszú évek óta jó barátságban vannak. A show bővelkedik erős női karakterekben, melyekről Tillának határázott véleménye van. Házasságáról, Ábel Anitáról, és a női lélek rejtelmeiről is sikerült kifaggatunk a népszerű tévést. TV + Sztárok--Aigner Szilárd lánya az RTL Klubnál próbálkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-aigner-szilard-lanya-lucia-az-rtl-klub-kepernyoin-fog-feltunni-a-konyhafonokben.htmlAigner Szilárd családja nem nagyon szerepelt a nyilvánosság előtt, ám lánya, Lucia, nemsokára feltűnik az RTL Klub képernyőjén. A konyhafőnökben fog küzdeni a fődíjért! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.