Kelemen Anna vidékre költözött, és két kislányt nevel – ez aztán a változás!

Új élet Kelemen Anna család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna életéről sok mindent tudhatunk – voltak benne botrányos és arcpirító időszakok is. Ám úgy tűnik, a szőke szépség élete teljesen átalakult: vidékre költözött, és gyerekeket nevel...

Mire nem képes a szerelem? Sokan tettünk meg olyan dolgokat a hőn áhított kedvesért, amire előtte magunk sem gondoltunk volna. Így van ezzel az egykori playmate szőke bombázó, Kelemen Anna is. A megrögzött városlakó a

szerelme kedvéért még Budapestet is elhagyta,

és Vácra költözött. De a legnagyobb változást mégsem ez hozta:

Anna ugyanis szerelme két kislányát is „megkapja” időnként,

akikkel mostanában elég sok időt tölt együtt. A kislányok 5 és 9 évesek. Mondhatni, Anna egy csapásra vidéki nővé és anyukává vált. Nem semmi fordulat!

Monogám kapcsolatra vágyik Kelemen Anna

Kelemen Anna kijelentette, az igaz, hogy számos férfi kitartottja volt, de ezt nem nevezné a klasszikus értelemben vett prostitúciónak. Mivel a pénz meghatározó tényező az életében, soha nem kezdene szegény fiúval, de úgy érzi, ezt nem is kell indokolni, mert teljesen érthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.