Ireland Baldwin sztárok félpucér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Basinger és Alec Baldwin egy szem lánya, Ireland ismét ledobta a textilt, ezúttal a Love magazin kérésére. 

Ireland Baldwin nem egy szégyenlős lány: még csak 21 éves, de láttuk már meztelenülpózolni, ám szerencsére néha ruhát is húz a vörös szőnyegre. Most a LOVE Video Adventi Kalendáriumának részére készítettek a sztárcsemetéről egy elég szexi videót, ahol

nem mondhatni, hogy sok minden takarja Kim Basinger és Alec Baldwin lányának testét.

A klipet Doug Inglish rendezte, és igen szexire sikeredett: Ireland egy Madonna-szám alatt vonaglik a tengerparton, és őrülten csinosan fest. A magazin számára hasonlóan forró videók készültek egyébként Rita Ora énekesnőről és Bella Hadid modellről is. Ireland persze nem csak bikiniben és fehérneműben pózol: az egyik részben a melltartóját is elhajítja, így mindössze egy bugyiban szexizik a modell.

A Love Magazin mindig igyekszik a legdögösebb csajokat szerepeltetni: Abbey Clancy, Alessandra Ambrosio, Alexa Chung, Barbara Palvin, Ciara, Chrissy Teigen és Daisy Lowe is ledobta már nekik a textilt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.