Sarka Kata: "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja"

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata felháborító szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata szereti az igényességet, akármiről legyen is szó. A szépségversenyeket is komolyan veszi, ezért is akadt ki egy rendezvényen. Nem érti, miért adják a lányok arcukat egy ilyen színvonaltalan eseményhez. "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja" – írta a többi között a sztár.

Sarka Kata a szívén viseli a magyar szépségversenyeket, hiszen ő szakértő az ilyen rendezvények szervezésében. Nem is olyan rég volt a Magyarország Szépe verseny, amely a műsorvezető nevéhez köthető. A megmérettetésből Gelencsér Tímea került ki győztesen, ő képviselte hazánkat a világversenyen, ahol csak a top 20-ig jutott. Sarka Kata érintettsége okán figyelemmel kíséri az összes hazai versenyt, és nemrég olyasmit talált, ami mélyen felháborította.

Sarka Kata kikelt magából egy szépségverseny miatt Fotó: Mudra László/Origo

Egy szerinte nívótlan, szakmaiatlan szépségversenyre bukkant, alaposan ki is fakadt miatta Facebook-oldalán. "Lányok! Miért adjátok az arcotokat ilyenhez? Miért nem érzi senki a szervezők közül, hogy ez nem színvonal? Milyen a díszlet? Mi ez a világítás? Milyenek a sminkek??

Micsoda amatőr vircsaft ez? Felháborító! Ez a szépségversenyek szégyenfoltja!

Hogyan történhet ez meg 2016-ban? Annyi színvonalas szépségverseny van; Magyarország Szépe, Miss Universe Hungary, Miss Balaton, Miss Alpok Adria Szépségverseny & Megye Szépe, Főiskolák Szépe & Mr.College, Miss International Hungary és még vannak ezeken kívül is versenyek! Lányok! Szépek vagytok, vágytok az elismerésre, de legyen egy minimumszínvonal, amit megköveteltek, ha már veletek adnak el egy rendezvényt" – írta Sarka Kata a megosztott videóhoz.

Kiderült, kivel bulizott Brad Pitt a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-brad-pitt-szuletesnapja-buli-baratok.htmlBrad Pitt december 18-án töltötte 53. életévét. Rendhagyó szülinapi bulit tartott... TV + Sztárok--VV Micit már Krisztián anyukája is elfogadjahttp://www.life.hu/sztarok/20161222-vv-micit-megkedvelte-krisztian-anyukaja.htmlEgyelőre még a való életben is egy párt alkot Mici és Krisztián, és szerencsére a családtagok sem állják útját a bimbózó kapcsolatnak. Habár Krisztián anyukája a villában nem kedvelte Micit, már az ő szíve is megenyhült. TV + SztárokOrigoStohl András megsérült egy verekedésben http://www.life.hu/sztarok/20161222-stohl-andras-a-valotarsak-forgatasan-megserult-egy-verekedesben.htmlA színész egy nő miatt bunyózott. Stohl András a verekedésben könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedett. TV + SztárokOrigoVádat emelhetnek az ittasan vezető Gesztesi Károly ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-vademelest-javasoltak-az-ittasan-vezeto-gesztesi-karoly-ellen.htmlIttas vezetésért előállították Gesztesi Károlyt, aki november 6-án ütközött neki autójával egy járdaszegélynek. A rendőrség vádemelést javasol a színész ellen. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHihetetlen dolgot tett Tom Hankshttp://www.life.hu/sztarok/20161221-hihetetlen-dolgot-tett-tom-hanks-egy-rajongoi-uzenettel.htmlTom Hanks nem egyszer bizonyította már, mennyire jó fej, most azonban olyat tett, amit Hollywoodban sajnos nem nagyon szoktak a filmcsillagok. TV + Sztárok--Eva Longoria bikiniben élvezi a mesés tengerpartothttp://www.life.hu/sztarok/20161221-eva-longoria-nyaralos-fotot-posztolt.htmlEva Longoria Baston számára már el is kezdődött a jól megérdemelt nyaralás: a színésznő egy csodás tengerpartról csekkolt be, nem is akármiben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.