Sebestyén Balázs Vadon Janit szívatja: rábukkant a kollégája elveszett öccsére

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Vadon Jani Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Balázsnak elstartolt a Facebook-oldala - feladva közösségi oldalakkal szembeni viszolygását -, azóta rendszeresen ugratja kollégáját, Vadon Janit. Újabban műsorvezető társa elveszett öccsét találta meg!

Sebestyén Balázs nagyon belejött a Facebook használatába, bár eleinte kifejezetten ellene volt a közösségi oldalaknak. Egy fogadás miatt azonban kénytelen volt regisztrálni, azóta pedig nemcsak a rádióban hallhatjuk a poénjait, de a Facebook-oldalát is folyamatosan elárasztja vicces posztokkal.

Sebestyén Balázs nagy felfedezést tett: rábukkant Vadon Jani elveszett öccsére Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ahogy a műsorban, úgy a közösségi oldalán is sokszor ugratja kollégáját, Vadon Janit. Legutóbb például kollégája elveszett öccsét találta meg, és erről persze közösségi oldalán is beszámolt: a videón egy maszkos, nem túl dekoratív alak látható, a műsorvezető szerint a hasonlóságra nincsenek szavak!

Képzeljétek, megtaláltam Jani elveszett öccsét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.