Kiderült: ennyi volt a Heti Hetes sztárjainak fizetése

Forrás: RTL Sajtóklub -
tévéműsor Heti Hetes fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges kulisszatitkokat árult el a műsorról Ónodi György, a főszerkesztő: azt is megtudtuk, hogy mennyit kerestek a sztárok. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, hosszú idő után megszűnik a Heti Hetes című televíziós produkció.

"Sajnos igaz, de az okokat nem én, hanem az RTL Klub tudja megmondani. Én a műsor készítője vagyok, nem a tulajdonos, értetlenül állok a döntés előtt, és végtelenül szomorú vagyok" – nyilatkozta akkor Ónodi György.

Heti Hetes Forrás: RTL Sajtóklub

A műsor 1999-ben indult, akkoriban még Verebes István, Farkasházy Tivadar, Bajor Imre, Csiszár Jenő, Pécsi Ildikó, Bodrogi Gyula és Heilig Gábor alkották a szereplők csapatát.

Állítólag akkoriban igen magas összeget, egész pontosan 200 ezer forintot kerestek, ám ez az összeg először lecsökkent, később pedig meg is feleződött – írta meg a Story magazin.

Boldog Születésnapot, Csernus Imre!http://www.life.hu/sztarok/20170302-ma-lett-51-eves-csernus-imre.htmlCsernus Imre ma töltötte be az 51. életévét, így ennek okán összegyűjtöttünk néhányat a pszichiáter legjobb mondatai közül, amelyeket talán nekünk is érdemes lenne megfogadnunk. TV + SztárokOrigoFarkasházi Réka végre elnyerte a Fonogram-díjat http://www.life.hu/sztarok/20170302-farkashazi-rekat-sokszor-jeloltel-fonogram-dijra-de-most-nyert.htmlA Life.hu riportere személyesen beszélgetett Farkasházi Rékával, akit már számtalanszor jelöltek Fonogram-díjra, de még sosem sikerült elnyernie a megtisztelő emléktárgyat, egészen mostanáig. TV + Sztárok--Pásztor Anna műsorvezetőként is debütált http://www.life.hu/sztarok/20170302-pasztor-anna-volt-a-fonogram-dijatado-egyik-musorvezetoje.htmlAz Anna and the Barbies énekesnője műsorvezetőként egy újabb szerepben próbálhatta ki magát. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak egy interjú keretein belül mesélt az élményeiről. TV + SztárokOrigoHajdú Péter közös szelfit posztolt szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-hajdu-peter-kozos-fotot-osztott-meg-uj-szerelmevel.htmlA Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról szóló találgatásoknak a tegnapi nappal vége szakadt: a tévés új szerelmével érkezett egy nyilvános eseményre, a Fonogram-gálára. TV + Sztárok--Edvin Marton Kim Dzsongil emlékére koncertezett Észak-Koreábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-edvin-marton-kim-dzsongil-emlekere-koncertezett-eszak-koreaban.htmlNem sok ember szeretne Észak-Koreába menni, de Edvin Marton nem tudta visszautasítani a meghívást. A néhai vezető, Kim Dzsongil emlékére rendezett fesztiválon lépett fel, és még vissza is menne. TV + Sztárok--Rékasi Károly nem tudott uralkodni az indulatainhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-rekai-karolynak-neha-eljart-a-keze.htmlRékasi Károly életének egy nehéz időszakáról mesélt: édesapja súlyos beteg volt, ami megviselte őt, és sokszor reagált durván egy-egy helyzetben. Olykor még a keze is eljárt... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.