Megszűnik a Heti hetes

Forrás: RTL Sajtóklub -
Heti Hetes Ónodi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennyolc éve indult a műsor. Előbb az RTL Klubon, majd az RTL 2-n volt látható. 

"Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes" -osztotta meg először a hírt Para Kovács Imre a műsor egyik szereplője közölte tegnap este a Facebookon.

Ónodi György főszerkesztő az Origónak így nyilatkozott: "Sajnos igaz, de az okokat nem én, hanem az RTL Klub tudja megmondani. Én a műsor készítője vagyok, nem a tulajdonos, értetlenül állok a döntés előtt, és végtelenül szomorú vagyok" – mondta.

Heti Hetes Forrás: RTL Sajtóklub

Kényszerből vette el Dianát Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20170222-kenyszerbol-vette-el-diana-hercegnot-karoly-herceg.htmlKároly herceg könyvben vallott arról, hogy apja nyomására vette feleségül Dianát. TV + SztárokOrigoIlyen tervekkel indul az Eurovízión Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20170221-ilyen-tervekkel-indul-az-eurovizios-dalfesztivalon-papai-joci.htmlPápai Joci az Origo című dalával indul a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon. A TV2 Megasztár című műsorában feltűnt énekes a Mokkában elárulta, egyszerre szeretné képviseli a romákat és a magyarokat.TV + SztárokOrigoTóth Gabit az Eurovízióra! kezdetű petíciót írnak alá a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20170221-toth-gabit-az-euroviziora-kezdetu-peticiot-irnak-ala-a-rajongok.htmlSzombat éjszaka kiderült, nem a verseny nagy esélyesének tartott Tóth Gabi lesz az, aki hazánkat képviselheti az Eurovízión. Végül Pápai Joci nyerte a versenyt. Az énekesnő a legjobb négy előadó közé sem került be, a rajongói petícióval tiltakoznak az eredmény ellen. TV + SztárokOrigoKlapka György végrendeletét még mindig nem ismerik örököseihttp://www.life.hu/sztarok/20170216-klapka-gyorgy-vegrendeletet-nem-ismerik-orokosei.htmlMég mindig nem ismerik örökösei Klapka György végrendeletét. Lánya, Sandy szerint édesapja többször módosított az okiraton, így az utolsó pillanatban is. TV + Sztárok--Tóth Gabi lenyugodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170216-toth-gabi-enekesno-mara-lenyugodott.htmlEmlékeztek még arra a Tóth Gabira, aki sok-sok évvel ezelőtt a Megasztár színpadán bemutatkozott? Az énekesnő felidézte ezeket az éveket, és arról is mesélt, mennyit változott azóta. TV + SztárokOrigoStory-gála: Medveczky Ilona több mint extrém ruhában bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-medveczky-ilona-tobb-mint-extrem-ruhaban-bulizott.htmlMedveczky Ilona minden évben maradandó élményt nyújt báli szettjeivel, de idén talán még önmagát is felülmúlta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.