Büszke lenne fiára Bajor Imre

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére -
Bajor Imre halál család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két éve elhunyt a híres színész, ám gyermekei életében nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnának rá.

A szülők elvesztése egy életen át kísérő veszteség, melyen az idő segíteni tud, de nyomtalanul sosem múlik el a fájdalom. Így élik a napjaikat Bajor Imre gyermekei is, és most fia, Marci mesélt a részletekről. A fiatal fiú a Metropolitan egyetem műsorkészítő szakán tanul, albérletben él a fővárosban, melyet diákhitelből finanszíroz.

Bajor Imre Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

A Bézs Rádióban már aktívan tevékenykedik, egy barátjával saját műsoruk van. Emellé alkalmanként modellkedést is vállal, és úgy érzi, édesapja nagyon büszke lenne rá. Szépen alakul az élete, mégsincs nap, hogy ne gondolja szeretett édesapjára...

„Mindennap eszembe jut az apám. Ez sajnos nem olyan, hogy elment valaki, de tudom, hogy egyszer még biztosan találkozni fogunk. Látom a barátaimnál, hogy milyen, amikor arra készülnek, hogy hazamennek az édesapjukhoz, vagy elmennek együtt valahova. Nekem már ilyen soha nem lesz". – mesélte őszintén a Story Magazinnak.

Sikeres modell lehet Bajor Imre fia, Bajor Marci Forrás: Facebook/Bajor Márton

Édesapja betegségét először el sem hitte a fiatal egyetemista, később pedig azért érezte magát rosszul, mert nem tudott semmiben sem segíteni.

"Az volt a legszörnyűbb érzés, hogy tehetetlennek éreztem magam." - vallotta be Marci.

Szerencsére valamiféle enyhülést kaphat a családtól, hiszen édesanyja és nevelőapja 3-4 éves kora óta együtt élnek, és szeretik Marcit. Ennek köszönhetően a fiú úgy nőtt fel, hogy mindig is két apja volt. Nevelőapjában megtalálta a cinkosát, a bizalmasát, így nem maradt teljesen apa nélkül.

Hollywood oltásellenes celeb anyukái és apukáihttp://www.life.hu/csalad/20161130-oltasellenes-hires-szulok-amerikaban.htmlBár idehaza is egyre több az olyan szülő, akik kritikusak a kötelező védőoltások biztonságosságával kapcsolatban, az igazi vakcinaháború az Egyesült Államokban zajlik. Az amerikaiak mintegy egyötöde hithű oltásellenes, az aggódó – és meggondolatlan – szülők között pedig nem egy híresség is képviselteti magát. Jöjjenek Hollywood vakcinaellenes sztáranyukái és apukái. CsaládAFPBradley Cooper és Irina Shayk első közös gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20161201-bradley-cooper-es-irina-shayk-elso-gyermekuket-varjak.htmlBradley Cooper és modell barátnője első közös gyermeküket várják. A színész és Irina Shayk 2015 tavasza óta alkotnak egy párt, nem sokkal azután jöttek össze, hogy a modell és Cristiano Ronaldo szakítottak. CsaládAFPKórházban tartotta a tejfakasztóját Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20161201-korteremben-koccintott-gonczi-gabor-a-kisfia-boldogsagara.htmlA Tények újdonsült apukája a kórteremben tartotta a tejfakasztó buliját. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoAutóvásárlás kontra lízing - Női szemmelhttp://www.life.hu/csalad/20161125-autovasarlas-vagy-lizing-noi-szemmel.htmlSaját autód van? Menő vagy! Nincs, vagy csak lízingelsz egyet? Sajnálnak. Idehaza legalábbis ez az általános vélekedés, pedig ennek az ellenérzésnek valójában semmilyen racionális alapja nincs. CsaládThinkstockKisbabát vár az X-Factor sztárja, Cheryl http://www.life.hu/csalad/20161130-kisbabat-var-az-x-factor-sztarja-cheryl.htmlMár nem tagadhatja tovább a brit X-Factor sztárja, Cheryl, hogy bizony gyermeket vár. Család--Ezért nem jelent meg Sarka Kata a bíróságon, lefújták a válásthttp://www.life.hu/csalad/20161130-sarka-kata-elmondta-miert-nem-jelent-meg-a-birosagon-nem-valik-el-hajdu-petertol.htmlHajdú Péter és Sarka Kata nem jelent meg a Budaörsi Járásbíróságon, hogy elváljanak. A bíró megszüntette az eljárást, tehát nem lesz válás Hajdúéknál – egyelőre... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.