Ben Affleck rosszul néz ki - Friss fotók a sztárról!

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Vida/Face To Face -
Ben Affleck alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck a válás miatt lett alkoholista, ami alaposan tönkretette a sztárt. Hiába volt elvonón, egyelőre nem néz ki jobban, sőt!

Két éve jelentette be Jennifer Garner, hogy 10 év után elválik Ben Afflecktől. A házaspár életében a pletykák szerint az egyik dada miatt következett be törés, ugyanis a színész a gyermekei felvigyázójával csalta meg a feleségét. Ben Affleck teljesen összetört a házassága megromlása miatt, és azért is, mert folyamatosan ők voltak a címlapon. Nyilván nehéz volt elviselni a rosszfiú szerepét, ezért menekült az alkoholba a bánat és a nyilvánosság ítélete elől.

Ben Affleck nagyon rosszul fest - szinte rá sem lehet ismerni! Forrás: NORTHFOTO/face to face/Vida/Face To Face

A színésznek azonban egy ponton rá kellett jönnie, hogy ezzel csak még jobban elrontja az életét, ezért elvonókúrán vett részt, amit nem is olyan régen jelentett be a Facebook-oldalán. A Ben Affleckről nemrégiben készült fotók azonban nem azt mutatják, hogy egy egészségtől kicsattanó ember lett belőle. Szinte rá sem lehet ismerni a színészre, aki úgy néz ki, mintha még mindig az alkohol rabja volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.