szexvideó házasság válás Ben Affleck Jennifer Garner alkohol elvonókúra dada alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes informátorok szerint Ben Afflecket annyira megviselte a tönkrement házassága, és a bulvárlapok híresztelései róla és a dadáról, hogy az alkoholba menekült. 

A színész és felesége, Jennifer Garner július elején jelentették be a válásukat. Ezután bombaként robbant a hír, hogy a sztárnak viszonya volt a dadával, amit ő ugyan tagadott, de a dada állítólag szexvideókkal és intim képekkel is alá tudja támasztani, hogy valóban szeretők voltak.

Forrás: AFP/Angela Weiss

A legfrissebb hírek szerint annyira megviselte Ben Afflecket az egész felfordulás, hogy az alkoholhoz nyúlt, és elég keményen inni kezdett, már korán reggel képes lerészegedni. Jennifer Garner annyira súlyosnak látta a helyzetet, hogy elvonóra küldte a férfit, akivel egyes híresztelések szerint titokban még megpróbálják rendbetenni a kapcsolatukat.

Lekapta 24 éves barátnőjét, Mel Gibson leköpte a fotósthttp://www.life.hu/sztarok/20150824-mel-gibson-szinesz-lekopott-egy-ausztral-fotost-es-uvoltozott-vele.htmlAz ausztrál rendőrség vizsgálja a bejelentést, amely szerint Mel Gibson inzultált és lökdösött egy ausztrál sajtófotóst, aki felvételeket készített róla és a társaságában lévő fiatal nőről.TV + SztárokAFPHoppá! Lady Gaga és Barbra Streisand közös fotót lőtthttp://www.life.hu/sztarok/20150824-lady-gaga-es-barbra-streisand-enekesno-kozos-foton-pozolt.htmlA két tehetséges énekesnő bájos fotón ölelkezett össze. TV + Sztárok--Plakátok miatt veszett össze Hajdú Péter és a Korda házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-plakatok-miatt-osszeveszett-hajdu-peter-korda-gyorggyel-es-balazs-klarival.htmlKülönös dolog miatt szólalkozott össze Hajdú Péter és a Korda házaspár. TV + Sztárok--Így pihent egy luxusjachton férjével és gyerekeivel Elton Johnhttp://www.life.hu/sztarok/20150824-elton-john-igy-pihent-a-francia-riviera-partjan-egy-jachton.htmlCsodás hétvégét tölött el családjával a francia Riviérán a világsztár. Két fiukkal, Zacharyvel, és Elijah-val valamint férjével, Daviddal pihent.TV + Sztárok--Hódi Pamela megmutatatja milyen szexi tinilány volt: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150824-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-megmutatta-milyen-szexi-tinilany-volt-es-rovid-hajat-villantott.htmlJó pár évvel ezelőtt készülhetett az a fekete-fehér fotó, amin Berki Krisztián kedvese pózol.TV + Sztárok--Hoppá! Cinthya Dictator igazán dögös pasit varázsolt ByeAlexből: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150824-cinthya-dictator-fotoslany-dogos-pasit-csinalt-byealex-enekesbol-egy-fotozas-alkalmaval.htmlKülönleges képet készített a fotóslány az énekesről, amelyen igazi füstös cowbojként ábrázolta Alexet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.