Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata nemrég Hajdú Péter magánéletével kapcsolatban nyilatkozott. A férj azonban nem hagyta szó nélkül a dolgot. 

Ahogy azt a Life.hu is megírta, Sarka Kata nemrég véleményt formált Hajdú Péter és Eszter párkapcsolati válságáról. A napilap, amelyben Kata megszólalt, próbálta megkeresni Pétert és Esztert is, de egyikőjük sem reagált a megkeresésükre, ellentétben Katával.

A sztáranyuka lépését azonban Péter sem tudta szó nélkül hagyni, aki a közösségi oldalán fejezte ki a gondolatait Kata megnyilvánulásával kapcsolatban:

A műsorvezető párkapcsolati válságáról azonban nincs megerősített hírünk, mindenesetre az valóban furcsa, hogy az eddig folyamatosan szelfiző Hajdúék már több, mint egy hónapja nem osztottak meg egyetlen közös fotót sem.

Sztárok, akik a gazdagság ellenére is nagyon fukarok http://www.life.hu/sztarok/20170614-sztarok-akik-borzalmasan-fukarok.htmlA legnagyobb sztárokról azt gondolnánk, hogy ennyi vagyonnal a zsebükben nem jellemző rájuk a fukarkodás. Pedig de! TV + Sztárok--Nádai Anikó exe őrülten szerelmes új párjába, Szorcsik H. Viktóriábahttp://www.life.hu/sztarok/20170615-nadai-aniko-exe-orulten-szerelmes-uj-parjaba.htmlNádai Anikó exére egy hónappal a szakítás után talált rá a szerelem. Szorcsik H. Viktóriával rögtön fel is vállalták kapcsolatukat, most először pedig beszélnek is megismerkedésükről. "Elemi erővel vonzódtunk egymáshoz" - mondta Viki. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenre vetkőzött Pintér Tibor- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170615-pinter-tibor-meztelenre-vetkozott-video.htmlValószínűleg nők tucatjai kaptak a szívükhöz, amikor meglátták, mit művel a lovas produkcióiról elhíresült színész. Pintér Tibor ugyanis ledobta a textilt....TV + SztárokOrigoMegverte a fia Szilágyi Istvánt, vagyis az ország Lópici Gáspárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170615-megverte-a-fia-szilagyi-istvant.htmlNem túl jók Lópici Gáspár, vagyis Szilágyi István anyagi körülményei, de ha ez nem lenne elég, a színész fia is rátett még egy lapáttal: összeverte apját. Őt a rendőrök vitték el, Szilágyi Istvánt pedig kórházba szállították. TV + SztárokOrigoFenyő Iván 38 éves lett: boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170615-38-eves-lett-fenyo-ivan.htmlFenyő Iván a színpadon kezdte a karrierjét, mégis a filmes szerepekben aratott nagy sikert. A lelki békéjét azonban sokáig nem találta, időbe került, mire összhangba került önmagával. 38 éves korára már ez is sikerült.TV + SztárokOrigo53 éves lett a Courtney Cox: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170615-53-eves-lett-a-courtney-cox.htmlCourtney Coxot a Jóbarátok című sosorzatból ismerhetik főként az emberek, de karrierjét igazából egy videoklipnek köszönheti. Ha ott nem táncikált volna, akkor sosem ismertük volna meg Monica Gellerként. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.