Eltemették Schubert Évát

Forrás: Wikipédia/Fortepan -
temetés Schubert Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön kísérték utolsó útjára Schubert Éva színésznőt. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Schubert Éva színésznő 86 éves korában életét vesztette. A Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala saját halottjának tekinti a művésznőt, egy közleményben fejezték ki a részvétüket.

Eltemették a híres színésznőt, Schubert Évát Forrás: Wikipédia/Fortepan

Többeket is megrázott a Kossuth-díjas színésznő távozása, ezért nem meglepő, hogy a temetésével kapcsolatos részletekre is sokan kíváncsiak. Az esemény a Farkasréti temetőben került megrendezésre, csütörtökön délután 14.30-kor, a Makovecz-teremben.

Számos híresség tiszteletét tette a búcsúztatáson, Pindroch Csaba például még búcsúbeszédet is mondott az érdemes művész emlékére. A szertartáson készült fotókat itt tudod megtekinteni.

6 éve a halálra készült Schubert Éva

A színésznő évek óta súlyos csontritkulással küzdött, átesett egy csípőműtéten is, de februárra már lábra se tudott állni. Kerekes székbe kényszerült, napi ellátásáról lánya, Verebes Dóra gondoskodott. Nagyon szeretett volna visszatérni a színpadra, de kerekes székkel nem akart megjelenni az emberek között, inkább otthona magányát választotta. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.