Julian Perretta Palvin Barbi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánvalóan mindenki tudni szeretné, hogy van-e párkapcsolata a fiatal szupermodellnek, ám most úgy tűnik, sikerült egy aprócska részletet elkapni a sztár életéből. 

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy talán Palvin és Dzsudzsák Balázs összejöttek. A Petőfi Zenei Díjátadót követő bulit együtt töltötték, és a szemtanúk szerint el sem mozdultak egymás mellől.

Nem sokkal ezután a VOLT Fesztivál VIP részében is együtt látták őket, ezért sokak fejében megfordult a kérdés: ők most csak barátok, vagy alakul köztük valami? Ám most friss fotó került fel a fiatal szépség közösségi oldalára, amelyen egy zenésszel látható igen meghitt hangulatban:

Egyelőre nem tudni, hogy mi történik pontosan a két fiatal között, mindenesetre az látszik, hogy igencsak forr kettejük között a levegő.

Palvin Barbi bikiniben szexizik - Videó!

Elképesztő videó látott napvilágot Palvin Barbiról. A fiatal szépség falatnyi bikiniben napfürdőzik egy egzotikus vízparton. Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.