házasság Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban még a szakításának híre járta be a sajtó, de úgy tűnik, hogy kellett a szerelmeseknek ez a néhány hónap. Janicsák Veca és gyermekének apja összeházasodtak!

Nem semmi érzelmi hullámvasút van Janicsák Veca háta mögött: májusban szakítottak gyermeke apjával, de az énekesnő keményen állta a sarat. Nem ingott meg, csak ment tovább, ma pedig már úgy tűnik, kár is lett volna összezuhannia. A szerelmesek ugyanis rájöttek a külön töltött idő alatt, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, és össze is házasodtak a legnagyobb titokban.

Gyönyörű menyasszony volt Janicsák Veca! Forrás: Hot! Magazin

"A szakítás segített megérteni, hogy összetartozunk, és bár tudunk egymás nélkül élni, de nem akarunk" - árulta el Veca, aki azt is elmondta, monstanra erősödött meg nagyon a szövetségük. A romantikus lánykérés után jöhetett az esküvő, amire egy csodás erdőben kerítettek sort, Veca maga is olyan volt, mint egy tündér. Nem volt sok idejük a szervezésre, de minden barátjuk segített.

Nem vágytunk nagy dolgokra, csak arra, hogy könnyed, ízléses és meghitt legyen ez a nap,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.