párkapcsolat Galambos Boglárka szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megtudtuk, ki Galambos Bogi szerelme: Fotó! 

Galambos Bogi az idén 18 éves lett, ez pedig a megjelenésén és az életstílusán is látszik. A fiatal szépség többé már nem gyerek, sokkal inkább közelít egy felnőtt nő felé. Nyáron például szexi dekoltázst is villantott, és meg kell hagynunk, Bogi igazán csinos.

Nem is csoda, hogy sokan szemet vetettek már a fiatal szépségre, aki azonban jól megválogatja, hogy kivel áll szóba. Szerelmével már a Szigeten is együtt buliztak, de eddig még nem volt szerencsénk megpillantani a választottját. Ám most Bogi Insta storyja elárulta, hogy ki rabolta el a szívét.

Ő az a szerencsés, aki megfoghatja Bogi kezét Forrás: Instagram

Galambos Bogi utolsó nyaralását tölti Thaiföldön - Fotó!

Elkezdődött az iskola, de nem mindenkinek: Galambos Bogi például nem a padban töltötte a hétfői napját, legalábbis az Instagram-oldala szerint. Galambos Lajcsi lánya a közösségi oldala alapján Thaiföldön nyaral éppen, és a pálmafák árnyékában töltötte az első iskolai napot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.