Így néz ki Nagy Ervin kislánya, Lola: fotó

Forrás: Origo -
Nagy Ervin kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin kislányával és új szerelmével ünnepelte 41. születésnapját, természetesen fotó is készült a nagy eseményről. A színész kislánya nagyot nőtt, mióta utoljára láttuk. Lola már kész hölgy!

Nagy Ervin élete két legfontosabb nőjével ünnepelte születésnapját: kislányával és szerelmével. Borbély Alexandrával már lassan egy éve alkotnak egy párt, tavaly decemberben derült ki, hogy a színész szakított gyermeke édesanyjával. Már akkor azt pletykálták, hogy 10 évvel fiatalabb kolléganője miatt vált el, de a pár csak később ismerte el kapcsolatát. Nagy Ervin és Borbély Alexandra azóta sokszor mutatkoznak együtt, és természetesen már a színész kislánya is megismerkedett Alexandrával.

Nagy Ervin kislánya nagyot nőtt Forrás: Origo

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Nagy Ervin születésnapját hármasban ünnepelték, erről a színésznő tett közzé fotót a közösségi oldalán. Látható, hogy mindhárman nagyon boldogok, és az is. hogy mekkorát nőtt a színész kislánya: Lola már kész hölgy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.