Így tesztelték a Feleségek luxuskivitelben sztárjait: videó

Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea -
luxus teszt Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő tesztnek vetették alá a Feleségek luxuskivitelben című műsor sztárjait: egy-egy kérdésnél bizony volt nagy megdöbbenés. 

A flancolós feleségekről szóló tévéműsorban már volt szerencsénk csodát látni: többmilliós plasztikai műtétek és táskavásárlások, mindennapi fodrászlátogatás és egyéb olyan luxusszolgáltatás is szóba került, amelyek a hétköznapi emberek számára elérhetetlen dolgok.

Több termékről sem gondolták volna, hogy létezik Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea

Most azonban arra voltak kíváncsiak, hogy a feleségek mennyire tájékozottak a luxustermékek világában: vajon létezik-e bálnapéniszbőrrel borított ülés, és olyan kapszula, amely aranyra színezi a bélsarat?

Nem is beszélve az olvasztott antarktiszi jégből főzött sörről, és a vodkáról, amit palackozás előtt női melleken csorgattak végig. Bizonyára nagyon jól szórakoznak azok, akik azonosulni tudnak a féktelen költekezés világával. De Rubint Réka például úgy döntött, hogy nem szeretne többé szerepelni a produkcióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.