Távozik a Feleségek luxuskivitelben műsorából Rubint Réka

Forrás: Instagram/Rubint Réka -
Rubint Réka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors értesülései szerint Rubint Réka pár epizód után úgy döntött, hogy kiszáll a Viasat3 produkciójából.

Kedden még Réka úgy nyilatkozott a Facebook oldalán, hogy megszerette a sorozatban szereplő lányokat és a stábstagokat is. Számára a család és a munkája jelent mindent, ő így boldog. Ehhez képest hatalmas meglepetés, hogy Réka otthagyja a műsort. A lap elérte ugyan Schobert Norbi feleségét, de nem kíván nyilatkozni.

Rubint Réka a cicaharcokban sem akart részt venni Forrás: Instagram/Rubint Réka

A Bors azt írja, hogy Réka kezdetektől kilógott a többi feleség közül, mert kikötötte, hogy nem fog kérkedni a vagyonával. A csatornával komoly tágyalásokat folytatott arról, hogy számára hol a határ.

"Attól tartott, hogy egy kalap alá veszik őt a többi feleséggel, és nem lesz hiteles, hiszen úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ő egy átlagos, hétköznapi ember. A többiekkel ellentétben ő a férjével együtt építette fel az életét, nem csak beletette a formás lábát a tutiba. Az imázsa végét jelentené, ha beállna a sorba és azzal haknizna a műsorban, hogy hány négyzetméteres a gardróbja, és hány milliót költ havonta ruhákra. Úgy tudom, nem volt hajlandó megmutatni még a házukat sem, pedig a többiek beengedték a kamerát akár a hálószobájukba is. Abba sem ment bele, hogy részt vegyen a milliomos nők cicaharcaiban" - mondta a lapnak egy névtelenséget kérő stábtag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.