Csősz Boglárka török férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két részt is láthattunk abból, hogyan is élnek a feleségek luxuskivitelben. A következő epizód Csősz Bogiról fog szólni, hiszen kastélyában ő látja vendégül a lányokat. A kacsalábon forgó palotát pedig férjének köszönheti: így néz ki a milliárdos üzletember.

A Feleségek luxuskivitleben című műsorban bepillantást nyerhetünk néhány magyar nő életébe, köztük Csősz Bogiéba is, aki a fényűző életét nem itthon éli. A színésznőnek ugyanis török milliárdos a férje, akivel már évek óta élnek Isztambulban, felfoghatatlan luxusban. Már két epizódot láthattunk arról, hogyan is zajlanak a tehetősebb nők napjai, a következőben pedig Bogi valódi luxuséletébe nyerhetünk bepillantást, amit milliárdos férjének köszönhet.

Így néz ki Csősz Boglárka férje Fotó: Mudra László - Origo

Ugyan a férfi nem vállalt túl nagy szerepet a televíziós műsorban, azt azért lehet róla tudni, hogy egy komoly üzletember. Talán éppen ezért nem akar a luxusfeleségek között parádézni, és bizony Boginak is meg kellett komolyodnia férje mellett, ahogy ezt korábban ő is bevallotta. A török milliárdosról sok képet nem is tesz közzé Bogi, de azért szerencsére néha megmutatja szeretett párját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.