A terhességi pletykák óta először fotózták Khloe Kardashiant

Forrás: Northfoto -
fotó Khloe Kardashian terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khloe Kardashian ugyan nem ismerte el, hogy terhes, de a világon mindenhol készpénznek veszik a pletykákat a rajongók. A híresztelések óta először készültek fotók a sztárról, így néz ki az állítólagosan várandós Khloe. 

Az a hír járja, hogy Kardashianéknál háromszoros az áldás. Az biztos, hogy Kim és férje, Kanye a harmadik gyermeküket várják, méghozzá béranya segítségével, de a pletykák szerint a családban van még két várandós. Az egyik a család legfiatalabb tagja, Kylie Jenner, a másik pedig Khloe Kardashian. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Khloe egy Instagram-képe indította el a pletykákat, azóta pedig mindenki készpénznek veszi a várandósságot úgy is, hogy ezt ő maga nem ismerte el.

Tényleg terhes? Forrás: Northfoto

Az viszont biztos, hogy a híresztelések óta nem nagyon mutatkozott, viszont nemrég egy fotózáson járt, ott mutatta meg testét, de csak ruhában. Ez alapján azért nehéz eldönteni, hogy mi az igazság, hiszen ha a terhességének korai szakaszában jár, még mindig lehet lapos a hasa, plusz egy kis utómunkával könnyen el is tüntethető az esetleges gömbölyödés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.