Szabó Zsófi álomszép kismama: fotó

fotó Szabó Zsófi kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi nagyon boldog, mióta megtudta, hogy anya lesz. Egyszerűen sugárzik belőle az öröm, ezt pedig le sem tagadhatná.

Szabó Zsófi és Zsolti már nagyon szerettek volna kisbabát, ezért rendkívül boldogok voltak, mikor kiderült, hogy a színésznő áldott állapotba került. A sztár egy tévés interjúban mesélte el, hogy mi történt pontosan, mikor kiderült a nagy hír.

A hetek azóta csak repülnek, Zsófi hasa pedig napról napra egyre nagyobb. A szőke szépség rendszeresen mutat fotót a rajongóinak, és már azt is tudjuk, hogy milyen nemű lesz majd a csemetéjük. Most pedig egy olyan fotót villantott az Instáján, amitől tátva maradt a szánk. Zsófi ugyanis elképesztően szép:

„Még kiélvezem, hogy két szív dobog a testemben, de persze már nagyon várom, hogy világra jöjjön a kisfiam. Számomra ez a legcsodálatosabb időszak valaha" – írja a fiatal kismama.

Nem is csoda, hogy a követők többezer kedveléssel jutalmazták a posztját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.