Ő David Duchovny szemtelenül fiatal barátnője

Forrás: AFP/Larry Busacca -
David Duchovny Monique Pendleberry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 David Duchovny még mindig nagy kanállal habzsolja az életet. 

Az X-Akták Mulder ügynökébe nők ezrei szerettek bele, de ha esetleg valaki arról lemaradt volna, akkor a Californication sármos és ellenállhatatlan Hank Moody-ja biztosan örökre beégette David Duchovny arcát az emlékezetünkbe.

Nem is csoda, hogy az 57 éves sztár még a 60-hoz közelítve is megteheti, hogy jóval fiatalabb csajokkal jár, hiszen a nők egyszerűen imádják. Mi sem jobb bizonyíték erre, minthogy nemrég Malibuban kapták lencsevégre a színészt, aki éppen a nála 33 évvel fiatalabb barátnőjével, Monique Pendleberry-vel sétálgatott.

David Duchovny szexfüggő volt, ami miatt 2009-ben egy klinikára is elment Forrás: AFP/Larry Busacca

A párost júniusban látták először nyilvánosan egy étteremben, és ha a The National Enquirer nem téved, akkor a lány nagybátyja, Dirk Drew mutatta be őket egymásnak. Kicsit furcsa azért, hogy Monique mindössze néhány évvel idősebb a sztár legnagyobb lányánál, Madelaine-nál.

A Malibuban készült lesifotókat itt tudod megtekinteni.

Szexfüggősége miatt már többször is elhagyták

David Duchovny a Kaliforgia sorozatban egy szexfüggő írót alakít. A valóságban pedig egy szexfüggő színészről beszélünk, aki 2009-ben klinikára ment az állapota miatt. Egy időre még a neje is elhagyta a színészt, akinek aztán sikerült visszakönyörögnie magát a családjához, de aztán mégis pórul járt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.