Dustin Hoffmant szexuális zaklatással vádolják

Forrás: PBS -
molesztálás metoo szexuális zaklatás Dustin Hoffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dusstin Hoffmant Anna Graham Hunter írónő vádolja szexuális zaklatással. Az akkor 17 éves lányt a színész többször fogdosta, és illetlen, szexuális beszélgetést folytatott vele. Hiába jelentette vezetőjének az esetet az akkor fiatal lány, azt a választ kapta, hogy áldozza fel az értékrendje néhány pontját a produkció érdekében.

Dustin Hoffman valamivel több mint három évtizeddel ezelőtt dolgozott Az ügynök halála című film forgatásán, gyakornokként az akkor még csak 17 éves Anna Graham Hunter is részt vett a film készítésében, állítása szerint ekkor inzultálta őt Dustin Hoffman.

Dustin Hoffmant szexuális zaklatással vádolja egy írónő Forrás: PBS

A színész megkérte a fiatal lányt, hogy masszírozza meg a lábát, amit meg is tett, és ezzel még nem is lett volna baj, de Annát ezután többször is kellemetlen helyzetbe hozta, és meg is fogdosta. "Nyíltan kacér volt, megragadta a fenekem, a szexről beszélt nekem és előttem. Egy reggel az öltözőjéhez mentem, hogy megkérdezzem, mit szeretne reggelizni. Rám nézett, elvigyorodott, és aztán a következőket mondta:

»Keményre főtt tojást és puhára főtt cs*klót kérek«

A társasága nevetett, és pedig elmentem a fürdőszobába és sírtam" - mondta Anna Graham Hunter. Annak idején Anna részletesen beszámolt a nővérének is arról, Dustin Hoffman hogyan bánik vele, de nemcsak neki mondta el, hanem vezetőjének is, aki annyit mondott, áldozza fel az értékeit a produkció sikeréért.

Ő egy ragadozó volt, én pedig egy gyerek, ez pedig szexuális zaklatás volt"

The Guardian

Hollywoodban egyre nagyobb a zaklatási botrány

Harvey Weinstein rendezővel kezdődött, de egyre több sztárt, vagy befolyásos filmes embert vádolnak szexuális zaklatással.
James Toback forgatókönyvíró-rendezőt már több mint 200 nő vádolja. Terry Richardson sztárfotós sem dolgozhat többé a vezető divatlapoknak, miután megvádolták szexuális zaklatásal. Kevin Spacey is búcsút inthet a sikeres sorozatának, ellene egy színésztársa vallott: Spacey részegen fogdosta az akkor 14 éves fiút.
Autóbalesete volt Gáspár Lacinakhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-autobalesete-volt-gaspar-lacinak-a-het-elejen.htmlLaci Marcus Miller koncertjén volt a hét elején, a koncert után pedig sofőrszolgálatot hívott. Az ütközés a szórakozóhelyről való hazaúton történt, belehajtottak a kocsijába. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzínházi szexuális zaklatás: Gregor Bernadett is kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szinhazi-szexualis-zaklatas-gregor-bernadett-is-kitalalt.html20 éven keresztül hallgatott a szexuális megaláztatásairól Gregor Bernadett, aki a Színművészeti Egyetemen végzett, de olyan sok rossz emléke van, hogy még az osztálytalálkozóra sem ment el. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖrök kizárásra került Harvey Weinstein http://www.life.hu/sztarok/20171101-orokre-kizartak-harvey-weinsteint.htmlAz Amerikai Producerek Céhe döntött Harvey Weinstein ügyében: örökre kizárta a producert. TV + Sztárok--Marton Lászlónak Kanadában is volt zaklatási ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20171101-marton-laszlo-kanadai-zaklatasi-ugye-is-napvilagra-kerult.htmlMarton László zaklatási ügye egyre komolyabb méreteket ölt. Kiderült, hogy Kanadában is hasonló okból szakították meg vele a közös munkát...TV + SztárokEnnyit keresnek a legnagyobb sztárok naponta: Adele-tól Vilmos hercegighttp://www.life.hu/sztarok/20171031-ennyit-keresnek-a-legnagyobb-sztarok-naponta.htmlA legnagyobb sztároknak már akkor is gyarapszik a bankszámlája, ha meg sem mozdulnak. David Beckham, Adele vagy éppen Jennifer Lawrence is milliókat kaszál anélkül, hogy dolgozna. Íme, egy lista az összegekről. Most kiderül, ki mennyit tesz zsebre! TV + Sztárok--Kiskorú zaklatásával vádolják Kevin Spaceyt http://www.life.hu/sztarok/20171031-kevin-spacey-t-kiskoru-zaklatasaval-vadolnak.htmlElképesztő vádakkál illetik a híres színészt. A sztár tagadja az állításokat, ő nem emlékszik ilyenekre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.