Ambrus Attila keményen beszólt Vujity Tvrtkónak, folytatódik a harc

Forrás: Tv2 -
ATV celebháború Viszkis Ambrus Attila Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Nimród, a Viszkis című filmje már látható a mozikban. Ennek aprópójából beszélgetett Bombera Krisztina és Vujity Tvrko a film főszereplőjével, valamint az igazi Viszkissel, Ambrus Attilával. A beszélgetés egy nem várt adok-kapokba ment át. A háború nem ért véget a műsoridő lejártával sem, azóta is folytatódik.

Tvrtko a közösségi oldalán magyarázta a műsorban kialakult paprikás helyzetet. Szerinte Attilának az a problémája, hogy annak idején az ő javaslatára alakult úgy, hogy a bűnözők nem kapnak honoráriumot, ha róluk film vagy könyv készül. A műsorvezető szerint ezt sérelmezi a Viszkis. Ám Ambrus ezúttal sem hagyta magát. A Bors kérdésére válaszolt Vujity feltevésére:

"Én is úgy gondolom, hogy ilyen jellegű honoráriumokat nem szabad kifizetni. Bár sokaknak az jöhet le, én nem abból élek, hogy valamikor kiraboltam harminc bankot. Most is épp a műhelyemben dolgozok és magasról teszek rá, hogy többek között neki köszönhetően nem kapok a filmért gázsit. Én el tudok adni annyi kerámiát, amiből megélek, és bár nem leszek soha gazdag ember, nem is vágyom már Maseratira."

Vujity Tvrtko és Ambrus Attila között folytatódik a háború Forrás: Tv2

"Az én életem nem arról szól, hogy tévéből tévébe járkálok és osztom a nagy semmit. Szilárd már jóval a jogszabálymódosítás előtt, a kétezres évek közepén ostorozott engem, és a korlátolt gondolkodása miatt hiszi azt, hogy a pénz miatt haragszom rá. Ahelyett, hogy a lényegről beszélne, hogy a filmmel mennyit dolgoztunk és hogy több száz embernek adott munkát a produkció, inkább emberekkel szemben fogalmaz meg erkölcsi normákat. Sokkal fontosabb számomra a film, minthogy belemenjek egy ilyen személyeskedő vitába, mert egy sas legyekkel nem foglalkozik" - mondta a Viszkis.

Pintér Tibor újabb kiszemeltje egy magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-pinter-tibor-ujabb-kiszemeltje-egy-hazai-enekesno.htmlPintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungel reality-ben fog szerepelni hamarosan celebtársaival együtt. Ám őt legjobban Tóth Andi egykori X-Faktor győztes, valamint ÉNB Alexa érdekli.TV + Sztárok--Sztárok, akik a gyermektelen életet választották http://www.life.hu/sztarok/20171122-sztarok-akik-nem-akarnak-gyermeket-vallalni.htmlFurcsa elképzelni, hogy valaki ne vágyna kisbabára, pedig bizony sokan vannak, akik nem szeretnék háttérbe szorítani önmagukat valaki más kedvéért. Még akár egy saját csemete kedvéért sem. TV + Sztárok--Bensőséges pillanat: intim fotót osztott meg Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-bensoseges-pillanat-intim-fotot-osztott-meg-csobot-adel.htmlSzívet melengető fotót tett közzé Csobot Adél: a kis Nátán apukájával, Istenes Bencével sziesztázik a kanapén. TV + Sztárok--Lakatos Márk konyhai balesete: kis híján levágta az ujjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-lakatos-mark-konyhai-balesete-kis-hijan-levagta-az-ujjat.htmlKorábbi konyhai baleseteikről meséltek a Konyhafőnök VIP sztárjai. Lakatos Márk bevallotta, egyszer főzés közben véletlenül majdnem levágta az egyik ujját. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRúzsa Magdi elsírta magát - Ez hatotta meghttp://www.life.hu/sztarok/20171122-ruzsa-magdi-elsirta-magat-ez-hatotta-meg.htmlRúzsa Magdi egy igen eseménydús éven van túl, megkérték a kezét, majd nemrég a boldogító igent is kimondta kedvesével. A haját is rövidre vágatta, mint mondja, ez most egy változásokkal teli időszak az életében. TV + Sztárok--Menyasszonyi ruhában fotózták Dukai Regináthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-menyasszonyi-ruhaban-fotoztak-a-modell-dukai-reginat.htmlCsodás fotókat osztott meg Facebookján Dukai Regina: a gyönyörű modellt menyasszonyi ruhákban fotózták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.