33 éves lett Kiss Ramóna

Forrás: Instagram / Kiss Ramóna -
színésznő műsorvezető Barátok közt Kiss Ramóna születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 33. születésnapját Kiss Ramóna. Isten éltesse a színésznőt!

Kiss Ramónát a legtöbben Szentmihályi Zsófiként ismerhették meg, hiszen a színésznő 15 éven át alakította ezt a karaktert a Barátok közt című sorozatban.

Kiss Ramóna 2004-ben Forrás: [origo]

A szexi sztár alig volt nagykorú, mikor már a sorozat teljes értékű tagjaként játszott, így tulajdonképpen a szemünk láttára cseperedett nővé.

Rami egy 2012-es felvételen Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Idén azonban úgy döntött, hogy sok év után ott hagyja a sorozatot, és kipróbálja magát műsorvezetőként is. Így lett pillanatok alatt az X-Faktor háziasszonya, most pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkciót vezeti Puskás Petivel.

Ilyen csodásan szép napjainkban Forrás: Instagram / Kiss Ramóna

Eközben a szerelem is rátalált a sztárra, sőt, már az eljegyzésen is túl vannak Lékai Mátéval, akivel a fotóik alapján rettentő boldogok és imádják egymást. Raminak ma van a 33. születésnapja, amelyre Máté egy rendkívül cuki ajándékkal készült:

♥️ @lekaimate #reggelimeglepi #szeeeereeeetlek #mavanaszulinapom

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Felismered egyetlen képkockából Britney Spears leghíresebb klipjeit? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-hany-pontot-ersz-el-ezen-a-britney-spears-kvizen.htmlMa ünnepli harminchatodik születésnapját Britney Spears, aki a 90-es évek óta kitörölhetetlen része a zenei életnek. Az már más kérdés, hogy Britney 10 klipjéből legalább nyolc ugyanarra a sablonra épül: Britney nagyon híres, ezért sok újságíró zaklatja, és ez rossz. Ettől függetlenül milliók dúdolják a dalait, de vajon felismeritek egyetlen képkockából, hogy melyik dalhoz tartozó klipről van szó? TV + SztárokOrigoMolett nőként hajkurászta a pasikat Rubint Réka előző életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-molett-nokent-hajkuraszta-a-pasikat-rubint-reka-elozo-eleteben-a-josno-szerint.htmlÉlő adásban jósoltak Rubint RékánakTV + SztárokOrigoMelltartó nélkül, félmeztelenül napozott Cicciolina a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171202-melltarto-nelkul-felmeztelenul-napozott-cicciolina-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlCicciolina ledobta ruháit, és puceron süttette hatalmas melleit a dzsungelben. A művésznő napsütötte idomait most takarás nélkül is megnézheted. TV + Sztárok--12 évesen veszítette el szüzességét Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20171202-12-evesen-veszitette-el-szuzesseget-papai-joci-appra-magyar.htmlAz Appra magyar! péntek esti műsorában azt is megvitatták celebjeink, hogy melyik az optimális életkor a szüzesség elvesztésére. TV + SztárokOrigoSipos Tomi helyett testvére, Sipos Peti ugrott be az Appra magyar! műsorbahttp://www.life.hu/sztarok/20171202-sipos-tomi-helyett-testvere-sipos-peti-ugrott-be-az-appra-magyar-musorba.htmlAz Appra magyar! péntek esti műsorában egyéb elfoglaltsága miatt Sipos Tomi helyett testvére, Sipos Peti szerepelt. TV + Sztárok--Istenes Bence védelmébe vette Kiss Ramónáthttp://www.life.hu/sztarok/20171202-istenes-bence-vedelmebe-vette-kiss-ramonat-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAhogy írtunk is róla, kemény kritikát fogalmaznak meg a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői a műsorvezető-párosról, Kiss Ramónáról és Puskás Petről. Istenes Bence a védelmébe vette őket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.