Havas Henrik szerződését nem hosszabbítja meg az ATV

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
ATV Havas Henrik szerződés belső vizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV hivatalos közelményben tudatta, hogy nem hosszabítja meg Havas Henrik december 31-én lejáró szerződését.

December elején Baukó Éva és Molnár Anikó, a ValóVilág egykori szereplői szexuális zaklatással vádolták meg Havas Henriket. Pár nappal később pedig előkerült egy régi Hal a tortán felvétel, amin a tévés Görög Zita combját fogdossa. Az ATV ekkor vizsgálatot indított az ügyben, ennek az eredményét közölték most:
"Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében. Az ATV nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését."

A lap elérte havas Henriket, aki a tőle megszokott módon szűkszavúan nyilatkozott:
"Az egészhez nem szólok semmit. December 31-ig vagyok az ATV-vel szerződésben, kifizetnek, sőt a nem elkészült műsorokat is kifizetik. Megkértek, hogy ne nyilatkozzak, ne kommentáljam a történteket, én pedig a közös évekre való tekintettel tartom is ehhez magam."

Havas elmondása szerint nem tudja, hogy milyen eredménnyel ért véget a vizsgálat, mert erről neki nem szóltak. Nem mutattak jegyzőkönyvet, vizsgálati anyagot, semmit.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.